LED verlichting voor installateurs

LED verlichting voor installateurs. Doordat wij van origine installateur zijn, weten wij als geen andere leverancier van verlichting kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en installatiegemak te combineren in onze producten. Wij spreken uw taal en delen graag onze kennis en ervaringen. Vraag de Lumeco catalogus en prijslijst voor installateurs aan en u ontvangt een korting op het gehele assortiment. Zoekt u slimme verlichting, maatwerk oplossingen of armaturen met bijzondere specificaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag catalogus & prijslijst aan Ik wil vrijblijvend advies over mijn project

Onderscheidend assortiment

Productie en OEM status

Aantrekkelijke voorwaarden voor installateurs, maatwerk en innovatie zijn mogelijk door direct contact met en afname bij diverse verlichtingsproducenten. De verlichtingsmarkt wordt gekenmerkt door snelle technologische ontwikkelen. Omdat wij u de laatste technieken willen bieden, en vanuit duurzaamheidsoverwegingen, worden de meeste LED armaturen speciaal voor u geproduceerd nadat u een order plaatst. Hierdoor dient u rekening te houden met een levertijd van gemiddeld 3-4 weken. Dit geldt niet voor LED ombouwproducten en LED panelen, die leveren wij uit voorraad.

Gebruiksvriendelijke prijslijst

U kunt alle armaturen uit de catalogus snel vinden en vergelijken door het gebruik van een categoriestructuur in de installateursprijslijst.

Meer voordelen voor installateurs

  • Vast contactpersoon
  • Bij het aanmelden van uw project krijgt u recht van bescherming
  • Vanaf een bestelling van >€5.000,- ontvangt u een projectkorting
  • Extra korting over jaaromzet
  • Installatieprojecten kunt u uitbesteden aan onze monteurs
  • Begeleiding van lichtmanagementprojecten door onze DALI-experts
  • Lichtberekeningen, elum.dat files, lichtplannen en verlichting gerelateerde diensten
  • Meest innovatieve lichtmanagementtechnieken en Tunable White

Prijslijst aanvragen

of bel direct: 078-68 18 444