Light as a Service

Geen lampen, maar licht. U betaalt voor het gebruik, niet voor het bezit. Dát is Light as a Service.

Circulair licht met Light as a Service

Producten als dienst aanbieden komt steeds vaker voor. Het aanbieden van licht in plaats van lampen is onderdeel van de circulaire strategie van Lumeco.

De gedachte hierachter is dat de leverancier verantwoordelijk blijft voor het eindproduct, ook na levering. Als de leverancier geen kwaliteit levert, komt dat voor eigen rekening.

Voor diverse organisaties levert Lumeco Light as a Service voor een duur van 10 jaar. De mate van service, onderhoud en activiteiten hangen af van het type contract.

Kies uit 3 pakketten die verschillen in service en onderhoud, besparing, comfort en gebruiksvriendelijkheid.

Circulair Design lamp

Geen initiële investering

Wij begrijpen dat een compleet nieuw lichtmanagementplan in 1 keer aanschaffen erg duur kan zijn. Het is een flinke investering, maar wel een juiste investering. Kwaliteitslicht zorgt voor een fijnere en veiligere werkomgeving.

Dat is een van de redenen dat wij Light as a Service aanbieden. Dat maakt het installeren van kwaliteitsverlichting betaalbaar en zorgt voor 10 jaar zekerheid.

U betaalt een maandelijks of jaarlijks een bedrag. Lumeco zorgt dat uw pand de komende 10 jaar optimaal wordt verlicht.

U bespaart maximaal 90% op uw huidige energieverbruik en kosten. Door over te stappen naar LED met een lichtmanagementsysteem. Hierdoor is het vaak mogelijk de periodieke aflossing te financieren met de gecreëerde besparing.

Naast een besparing op energiekosten wordt uiteraard ook op onderhoud bespaart. Afhankelijk van de gemaakte afspraken heeft u met Light as a Service nagenoeg geen onderhoudskosten meer voor verlichting.

light as a service

Service & onderhoud

Gedurende het contract worden eventuele storingen en defecten kosteloos opgelost en verholpen.

Het melden van storingen en defecten kan via de klantenservice. Vaak worden storingen en defecten al vóór het melden opgepakt omdat het Encelium systeem meldingen kan versturen.

Controle en onderhoud van LED verlichtingssystemen zijn bijna niet nodig. Noodverlichting moet wél periodiek gecontroleerd worden.

Light as a service - onderhoud

Light as a Service & data

Voor een optimale Light as a Service constructie is data over de fysieke verlichting en het gebruik nodig. Deze data wordt verzameld door het lichtmanagementsysteem Encelium.

Deze data wordt enerzijds gebruikt om storingen en defecten op te sporen en onderhoud te plegen. Anderzijds om uw verlichtingssysteem nog verder te optimaliseren.

Denk bij het optimaliseren aan het verhogen van de energiebesparing. Bijvoorbeeld als blijkt dat de verlichting continu blijft branden terwijl er geen voortdurende activiteiten zijn.

Ook kan het verder dimmen of juist verhogen van het lichtniveau worden aangepast, wanneer blijkt dat gebruikers te veel of te weinig licht ervaren.

Encelium data light as a service

Bereken uw besparing in 4 stappen

Snel uw besparing met LED inzichtelijk Kies een verlichtingsoplossing Gratis en vrijblijvend Advies na een druk op de knop
1
2
3

Situatieschets

Bekijk verlichting
die past bij uw klant

Voert u een project uit voor uw klant? Bekijk dan ons assortiment aan verlichtingsoplossingen of lees meer over de voordelen voor u als installateur.

Producten die decennia mee gaan

Producten die decennia mee gaan

Bekijk het volledige assortiment aan verlichtingsproducten. Gebruik de filters voor gerichte zoekopdrachten.

Bekijk producten
Oplossingen met of zonder installatie

Oplossingen met of zonder installatie

Laat uw armaturen installeren door installatieteams van Lumeco, of schakel uw huisinstallateur in.

Bekijk werkwijze

Stel uw vragen of krijg advies over Light as a Service

Voor vragen en advies kunt u ons altijd bereiken. Neem vrijblijvend contact op over uw verlichtingssituatie.