social return lumeco

Social return

Lumeco is een Social Enterprise en PSO trede 3 gecertificeerd. Naast een duurzame impact willen wij ook samen met u een sociale impact realiseren. Lees hier meer over social return bij Lumeco.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leer- en werkbedrijf begeleiden wij medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en stagiaires naar reguliere arbeid.

Het aanpassen en renoveren van verlichtingsarmaturen is arbeidsintensief, maar bestaat voor een deel uit eenvoudige en repeterende handelingen. Deze zijn door vrijwel iedereen uit te voeren.

Iedereen krijgt een kans en is welkom bij Lumeco, ongeacht achtergrond, status en levenssituatie.

Samenwerking sociale werkbedrijven

Waar voorheen medewerkers van sociale werkvoorzieningen tijdelijk werden ingezet op onze projecten, leiden wij deze mensen nu op en krijgen ze een contract.

Na de introductie van de Participatiewet in 2015 is het voor ons niet meer mogelijk om regionaal werknemers van sociaal werkbedrijven in te zetten op projecten.

Wél besteden we nog regelmatig werk uit aan sociale werkbedrijven. Denk hierbij aan assemblage, logistiek of ompakwerk.

social return

PSO trede 3 certificaat

Met Lumeco creëert uw project een social return en een SROI (Social Return On Investment).

Het PSO trede 3 certificaat geeft aan dat wij koploper zijn als het gaat om het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie.

Ieder jaar wordt door DNV-GL een audit gehouden en onze directe en indirecte sociale bijdrage gemeten. Deze rapporten kunt u inzien.

social return lumeco PSO

Sociale bedrijfscultuur

Wij vinden het belangrijk dat er een goede sfeer heerst op de werkvloer en het binnen- en buitenteam elkaar persoonlijk kennen.

Ook wordt veel geïnvesteerd in onze medewerkers. Zo hebben we ook vier keer per jaar bedrijfsuitjes. Daarnaast nemen we deel aan diverse sportevenementen en hebben we een zaalvoetbal- en een softbalteam.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s. Marjolein is uw aanspreekpunt voor alles rondom team Lumeco.

Bekijk onze vacatures
Marjolein

Partners en sponsoring

Lumeco neemt actief deel aan diverse landelijke en lokale netwerken waarin wij kennis delen en waarmee wij onze impact vergroten.

Een deel van de winst wordt ieder jaar beschikbaar gesteld voor sponsoring. Dat bedrag wordt verdeeld over kleine en grotere projecten.

Denk hierbij aan een bijdrage voor een sponsorloop van kinderen van werknemers tot aan het bouwen van huizen in Tanzania, voor het moeder & kindproject van Stichting Compassion.

Bereken uw besparing in 4 stappen

Snel uw besparing met LED inzichtelijk Kies een verlichtingsoplossing Gratis en vrijblijvend Advies na een druk op de knop
1
2
3

Situatieschets

Bekijk verlichting
die past bij uw klant

Voert u een project uit voor uw klant? Bekijk dan ons assortiment aan verlichtingsoplossingen of lees meer over de voordelen voor u als installateur.

Producten die decennia mee gaan

Producten die decennia mee gaan

Bekijk het volledige assortiment aan verlichtingsproducten. Gebruik de filters voor gerichte zoekopdrachten.

Bekijk producten
Oplossingen met of zonder installatie

Oplossingen met of zonder installatie

Laat uw armaturen installeren door installatieteams van Lumeco, of schakel uw huisinstallateur in.

Bekijk werkwijze
Marjolein

Stel uw vragen of krijg advies over Social Return

Voor vragen en advies kunt u ons altijd bereiken. Neem vrijblijvend contact op.