Alle faq

Werkwijze

Op deze pagina leest u meer over het standaard proces van verlichting verduurzamen. Uiteraard zijn afwijkingen van deze aanpak mogelijk.

Werkwijze Lumeco

Onderstaand een overzicht van het gehele verlichtingstraject dat wij aanbieden wanneer u meer dan 50 verlichtingsarmaturen heeft. Uiteraard is het mogelijk om van deze aanpak af te wijken. Zo kunt u de verlichtingsoplossingen ook laten installeren door uw huisinstallateur. Bent u zelf installateur? Dan koopt u met een installateurskorting bij ons in. Bekijk de pagina voor installateurs.

Werkwijze Lumeco

Inzicht en vertrekpunt bepalen

Iedere verlichtingssituatie is uniek. Daarom is het belangrijk eerst de huidige situatie en wensen in kaart te brengen. Hoe meer informatie vooraf bekend is, hoe sneller een eerste advies uitgebracht wordt.

Advies ontvangen

U brengt zelf of met onze ondersteuning de huidige situatie, eisen en wensen in kaart. Vervolgens krijgt u advies over de mogelijkheden. Denk hierbij aan verschillende opties in energiebesparing, comfort, gebruiksvriendelijkheid en uiteraard kosten. Vaak sturen wij een eerste uitwerking hiervan naar u toe.

Advies bespreken

We komen graag langs om de uitwerking te bespreken en uw mogelijkheden toe te lichten. Tijdens dit gesprek kunnen we bepalen in hoeverre het eerste advies aansluit op uw verwachting. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Vaak komen hier nieuwe inzichten uit waarmee een aangepaste uitwerking volgt.

Definitief plan en offerte

U ontvangt een definitief verlichtingsplan en offerte. Hierbij bieden we ook een optionele proefplaatsing aan zodat u de geadviseerde oplossing eerst zelf kunt ervaren. Ook beantwoorden we al uw vragen.

Installatie of levering

Na schriftelijk akkoord gaat uw digitale dossier naar de betreffende medewerkers van de projectafdeling. Dit dossier bevat o.a. de aanbieding, de opdracht, de tekeningen en de eventuele gemaakte afspraken tijdens de inventarisatiefase. Daarnaast wordt een VGM-overeenkomst uitgewerkt. Samen met de locatie verantwoordelijke en projectleider van Lumeco wordt de installatie ingepland. Bij aanvang van het installeren wordt een startgesprek gehouden. Hierbij worden alle betrokkenen ingelicht over de gang van zaken, de bijzonderheden en uiteraard de veiligheidsaspecten, milieuvoorschriften en het huis-reglement op locatie. Vervolgens gaan we aan de slag met de installatie, dit gebeurt op een manier zodat de overlast tot een minimum wordt beperkt.

Nazorg en Light as a Service

Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, loopt u tijdens de oplevering samen met de hoofmonteur alles langs. Natuurlijk gaan we ervan uit dat de installatie volgens planning is uitgevoerd en het gewenste resultaat wordt opgeleverd. Mochten er nog aandachtspunten zijn, worden deze geïnventariseerd en verholpen. Na een definitieve oplevering treedt de garantietermijn in werking. Indien wenselijk kunnen we u als aanvulling een x-aantal jaar gegarandeerd licht aanbieden met Light as a Service.

Vandaag nog starten met verduurzamen?

Neem vrijblijvend contact op.