Bedrijfsverlichting

Toepassingen LED

Verlichting is maatwerk, iedere situatie is uniek. Kies hieronder de omgeving die u wilt voorzien van LED verlichting.
€ Bereken uw besparing
Direct contact

100.000 uur levensduur

tot 10 jaar garantie

met of zonder installatie

slimme verlichting

Bedrijfsverlichting

Bent u op zoek naar bedrijfsverlichting? Zakelijke LED verlichting is van essentieel belang voor uw organisatie. Onze focus ligt op verduurzamen van verschillende soorten bedrijfsverlichting:

Renoveer uw huidige bedrijfsverlichting naar LED en realiseer aanzienlijke besparingen in materialen en kosten. Als ombouwen niet de voorkeur heeft of niet mogelijk is, installeren wij nieuwe armaturen als bedrijfsverlichting.

Bedrijfsverlichting

Duurzame verlichting bedrijven

Wilt u een duurzame en flexibele bedrijfsverlichting? Met modulaire verlichting is elk component vervangbaar bij een defect of technische upgrade, waardoor uw investering op de lange termijn rendabel blijft. Kies daarom voor duurzame LED verlichting voor bedrijven.

Profiteer maximaal van uw bedrijfsverlichting door slimme sensoren en lichtmanagement toe te passen. Realiseer een energiebesparing tot wel 90% in vergelijking met conventionele bedrijfsverlichting. Deze aanpak verlengt de levensduur van uw bedrijfsverlichting.

Duurzame verlichting bedrijven

Lichtverbetering met LED verlichting voor bedrijven

Om een veilige en comfortabele werkomgeving te creëren, is het van essentieel belang om aandacht te besteden aan de kwaliteit uw bedrijfsverlichting.

Hierbij is het cruciaal om te letten op verlichtingseigenschappen, zoals Flicker, SDCM en lichtkleur, waarmee de bedrijfsverlichting perfect wordt afgestemd op de behoeften van de werkomgeving.

Implementeer slimme sensoren die aanwezigheid en daglicht meten, waardoor uw werkomgeving op een optimale manier wordt verlicht.

Iedere organisatie heeft andere eisen en wensen op het gebied van zakelijke LED verlichting. Daarom is LED verlichting voor bedrijven maatwerk. Laat u vrijblijvend adviseren door onze verlichtingsadviseurs.

Lichtverbetering met LED verlichting voor bedrijven

Bedrijfsverlichting met sociale impact

Het aanpassen en installeren van LED verlichting bedrijven is grotendeels een proces van eenvoudig en repeterend werk. Wij werken samen met mensen met ‘een afstand van de arbeidsmarkt’.

Kies ervoor om uw verlichtingsproject door ons uit te laten voeren en lever direct een bijdrage aan sociale werkgelegenheid.
Uw investering in bedrijfsverlichting resulteert niet alleen in verbeterde werkomgeving voor uw bedrijf, maar ook in Social Return On Investment (SROI).

Lumeco is trots op het behalen van het PSO Trede 3 certificaat, waarmee we tot de top 10% van best presterende bedrijven in Nederland behoren op het gebied van socialer ondernemen.

Bedrijfsverlichting met sociale impact

Bereken wat je bespaard in 4 stappen

Snel een overzicht van wat je bespaard Professioneel advies Vrijblijvend Subsidie meeberekend
1
2
3

Situatieschets

Bekijk verlichting
die past bij uw klant

Voert u een project uit voor uw klant? Bekijk dan ons assortiment aan verlichtingsoplossingen of lees meer over de voordelen voor u als installateur.

 • René Veltman

  Logistiek Manager – Bell Textron

  De ervaringen met de verlichting in het begin waren eigenlijk heel bijzonder. Het licht gaat aan en je hebt een bizarre hoeveelheid licht tot je beschikking. Het bevalt goed en we gaan niet meer terug!

 • Ruben Pleijzier

  Site Facility Manager – DSM Zwolle

  Dit project is een perfect voorbeeld waarin duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij elkaar komen.
  Het concept van Lumeco en de producten die zij aanbieden
  passen daarom perfect bij DSM.

 • Henk Kooiman

  Teamleider – Stichting Cascade / Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

  Na drie projecten te hebben samengewerkt met Lumeco, is er bij een vierde project opnieuw voor Lumeco gekozen. De overtuiging die zij hebben, dat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid samen gaan, spreekt ons enorm aan.

  Het gehele proces, van de eerste plannen tot aan laatste details, kan er gerekend worden op een deskundig advies en worden de werkzaamheden uitgevoerd door vakkundige en gemotiveerde medewerkers.

 • Thomas Heuschmid

  Bestuurssecretaris/ Senior Beleidsadviseur – Stichting Verderwijs

  Het traject met Lumeco verliep vanaf dag 1 op een soepele en prettige manier. Lumeco wist onze wensen goed te vertalen en het resultaat in de gebouwen is enorm. Leerlingen en medewerkers van Stichting Verderwijs zijn blij met de frisheid die de LED -verlichting in de gebouwen bracht en we zijn weer een grote stap verder op de weg naar verduurzaming.

 • Sonja Nooy

  Locatiemanager – Wageningen University & Research

  Lumeco heeft bij ons 1.300 LED lampen geïnstalleerd. Waar we voorheen werkten onder gelige TL’s, baden we nu in helder, kleurecht licht. Bovendien besparen we met de nieuwe verlichting aanzienlijk op onderhoud en elektra. De uitvoering is voorspoedig verlopen waarbij Lumeco de overlast voor onze laboratoria, kantoren en vergaderzalen tot een minimum wist te beperken.

 • Gerco van de Hoef

  Manager facilitair en logistiek – Plantion

  Wij waren op zoek naar een goede oplossing voor het vervangen van onze traditionele verlichting. Het project is soepel verlopen en heeft het gewenste resultaat opgeleverd. De ruimtes zijn veel beter verlicht wat een positief effect heeft op onze medewerkers en op de presentatie van de bloemen en planten die dagelijks gereed staan voor de veiling.

 • Rob Bracht

  Hoofd Facilitaire zaken/inkoop – Kalsbeek College

  Het Kalsbeek College staat voor maatwerk. Ook als het gaat om de verduurzaming van haar gebouwen. De LED verlichting van Lumeco past hier prima bij!

 • Nico Olsthoorn

  Manager zorg & dienstverlening – Woonzorgcentrum Bosbeek

  Lumeco heeft biodynamische verlichting geïnstalleerd in ons woonzorgcentrum. Het resultaat is zeer bevredigend. Mensen slapen beter, zijn actiever op de dag en daardoor is het dag- en nachtritme prima in balans. De geluiden die we van de bewoners horen is dat ze het fijn vinden om overdag goed en helder licht te hebben.