Samenwerking met SW bedrijven

Als erkend leerbedrijf, begeleiden wij medewerkers van sociale werkvoorzieningen naar reguliere arbeid. Het aanpassen en renoveren van verlichtingsarmaturen is arbeidsintensief maar bestaat uit veel eenvoudige en repeterende handelingen. Dit werk is zeer geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking. Daarom zetten wij bij de installatie van duurzame verlichting collega’s van sociale werkvoorzieningen in. Als enige in Nederland creëren wij social return met LED verlichting.

Lokale werkgelegenheid en SROI

Samen met u creëren we werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een landelijke samenwerking met veertien sociale werkvoorzieningen maakt het mogelijk mensen uit uw regio in te zetten. Onze projecten creëren social return en een SROI (social return on investment).
Mensen met een arbeidsbeperking ondersteunen onze eigen monteurs op locatie bij de installatie van duurzame verlichting. Wilt u hier meer informatie over de installatie? Kijk dan hier.

Overzicht regionale samenwerkingen

Onderstaand een overzicht van de sociale werkvoorzieningen waarmee wij op dit moment verlichting energiezuinig maken. Wij zijn niet aan deze bedrijven gebonden en kunnen een samenwerking aangaan met andere SW bedrijven.

Praktijkvoorbeelden

De samenwerking met medewerkers van sociale werkvoorzieningen creëert meerwaarde, zowel financieel als maatschappelijk. Met veel enthousiasme en passie zetten zij zich in op onze verlichtingsprojecten. Bekijk onderstaande video’s.

       Een dag uit het leven van Roald                               Amfors en Lumeco

Film Roald den Ouden van SW bedrijf Promen, bij Lumecolumeco en amfors film energie zuinige verlichting sociale werkplaats

            BIGA groep en Lumeco                                        Promen en Lumeco

Biga groep lumeco energiezuinige verlichting besparen social return led tl Promen en lumeco energiezuinige verlichting led tl besparen social return

Ons team in actie tijdens de Red Bull Zeepkistenrace