Onze filosofie

Bij Lumeco zijn we er van overtuigd dat we alleen succesvol kunnen zijn als we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Wij zijn een social enterprise, winst is niet het enige doel. Wij proberen ons in te zetten voor onze mensen, voor anderen betrokkenen bij ons bedrijf en voor de samenleving om ons heen op sociaal-economisch en ecologisch vlak.

Wij zijn een merk- en oplossing onafhankelijk verlichtingsbedrijf. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal.

Onze ambitie is elk energie-onzuinig TL armatuur in Europa zonder benodigde investering te verduurzamen en daarmee structurele werkgelegenheid te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking.

Wij nemen de verantwoordelijkheid om alle aspecten van onze organisatie en de wereld waarin wij ondernemen voortdurend te verbeteren met als doel een betere toekomst te creëren voor toekomstige generaties. Daarom geven wij betrouwbaar advies en delen wij onze kennis. Bij ons geen kleine lettertjes maar volledige transparantie. Uw wensen gecombineerd met onze kennis resulteert in de juiste verlichtingsoplossing waar u jaren mee vooruit kunt.

missie visie kernwaarden afbeelding

Onze producten