Wie zijn wij?

Welkom bij Lumeco! Wij zijn een verlichtingsbedrijf én installateur en helpen u graag met milieubewuste verlichtingsoplossingen. Het energiezuinig maken van uw huidige fluorescentieverlichting (lees: TL- en spaarlamp armaturen) is onze specialiteit. Door uw huidige armaturen om te bouwen in plaats van te vervangen blijven een hoop afval en kosten bespaard.
Als Social Enterprise werken wij tijdens de installatie samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit een overtuiging, maar ook gewoon omdat we het leuk vinden. Heeft u 50 armaturen of meer? Dan bieden wij een totaalpakket van lichtplan tot recycling.

U krijgt gratis en vrijblijvend een inventarisatie en uitwerking waarin uw huidige situatie wordt afgezet tegen een duurzaam alternatief. Vervolgens adviseren we over uw besparingsmogelijkheden. Wij zetten ons af tegen alle B- en C-merken, u krijgt uitsluitend A-kwaliteit verlichting. Het meest duurzame en energiezuinige lichtconcept met de langste levensduur en tevens een maatschappelijke meerwaarde, dat is waar wij voor staan. Door directe inkoop bij fabrikanten en lage overheadkosten hebben onze diensten en producten een terugverdientijd van gemiddeld 2,5 jaar.

Bent u installateur? Ga naar de installateurspagina

Hoe doen wij dat?

Eerst wordt uw huidige verlichtingssituatie geanalyseerd. Aan de hand van diverse variabelen zoals het verbruik van uw huidige verlichting, aantal branduren en kWh prijs zetten we af tegen een duurzaam alternatief. Hierdoor krijgt u inzicht in uw mogelijke besparing, investering en terugverdientijd. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden. Dat zijn de eerste twee stappen van ons 10-stappenplan.

Uw TL armaturen ombouwen/aanpassen

Uw verlichtingsarmaturen kunnen we aanpassen/ombouwen door alle elektronische onderdelen van een armatuur te vervangen en de behuizing te hergebruiken. Het armatuur wordt opnieuw gecertificeerd en voldoet aan alle (veiligheids)eisen. Eenzelfde kwaliteit als nieuwe verlichtingsarmaturen uit het topsegment, maar dan aanzienlijk voordeliger en beter voor het milieu. U krijgt 7 jaar garantie op gerenoveerde armaturen.

Hét alternatief voor TL verlichting

In samenwerking met Osram en Samsung hebben we producten ontwikkeld waarmee we nagenoeg alle armaturen kunnen verduurzamen.  Ons concept is in 2016 als 21ste geëindigd de MKB innovatietop 100 2016. Dit is een lijst van de meest innovatieve MKB bedrijven in Nederland, waarbij wij het hoogst geëindigde verlichtingsbedrijf zijn.

Wie gingen u voor?

Sinds 2009 is verlichtingsrenovatie onze specialiteit. Door heel Nederland is inmiddels onze verlichting geïnstalleerd. Wij zijn trots dat organisaties zoals TNO, DSM, SGS en vele gemeenten met tevredenheid gebruik maken van onze verlichting. Een greep uit onze referenties:

Referenties Lumeco

Graag delen we onze kennis over verlichting met u. Bezoek het kenniscentrum voor inhoudelijke informatie over verlichting en toebehoren. Met de tool bereken uw voordeel kunt u gratis en vrijblijvend laten uitrekenen hoeveel u kunt besparen op uw huidige verlichting. Wilt u direct de producten zien die wij installeren of verkopen, klik dan op onderstaande button.

Producten