Ga naar producten Vraag offerte op maat aan Installateur? Klik hier

Wie zijn wij?

Welkom bij Lumeco! Als totaalleverancier van zakelijke LED verlichting proberen wij altijd voorop te lopen in de verlichtingsbranche. Met innovatieve en vooral slimme verlichtings- oplossingen verduurzamen wij gebouwen binnen de utiliteit en industrie. Naast het leveren van LED verlichting kunt u ook kiezen voor volledige ontzorging. Uw gehele verlichtingsproject pakken wij dan voor u op. Denk hierbij aan lichtadvies, lichtplannen, projectbegrotingen, installaties met service en onderhoud. 

Wij staan voor:

  • LED verlichtingsoplossingen met 100.000 uur levensduur en tot 10 jaar garantie.
  • Diverse DALI-lichtmanagementsystemen voor uw ‘Smart Building’.
  • Gratis online kenniscentrum verlichting zodat u de juiste keuze kunt maken.
  • 10 jaar licht met circulaire verlichting in een ‘Light as a service’ constructie.
  • Social Enterprise met social return, PSO trede 3 certificering.
  • Dynamisch licht met natuurlijk daglichtverloop, biodynamische verlichting.
  • Maatwerk armaturen en projecten.
  • Veiligheid, al onze monteurs beschikken over een VCA-certificaat.

Als Social Enterprise werken wij tijdens de installatie samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen wij vanuit een overtuiging, maar ook gewoon omdat we het leuk vinden.

U krijgt gratis en vrijblijvend een inventarisatie en uitwerking waarin uw huidige situatie wordt afgezet tegen een duurzaam alternatief. Vervolgens adviseren we over uw besparingsmogelijkheden. Wij zetten ons af tegen alle B- en C-merken, u krijgt uitsluitend A-kwaliteit verlichting. Het meest duurzame en energiezuinige lichtconcept met de langste levensduur en tevens een maatschappelijke meerwaarde, dat is waar wij voor staan. Door directe inkoop bij fabrikanten en lage overheadkosten hebben onze diensten en producten een terugverdientijd van gemiddeld 1-5 jaar.

Hoe doen wij dat?

Eerst wordt uw huidige verlichtingssituatie geanalyseerd. Aan de hand van diverse variabelen zoals het verbruik van uw huidige verlichting, aantal branduren en kWh prijs zetten we af tegen een duurzaam alternatief. Hierdoor krijgt u inzicht in uw mogelijke besparing, investering en terugverdientijd. Vervolgens adviseren we u over de mogelijkheden.

Uw TL armaturen ombouwen/aanpassen

Uw verlichtingsarmaturen kunnen we aanpassen/ombouwen door alle elektronische onderdelen van een armatuur te vervangen en de behuizing te hergebruiken. Het armatuur wordt opnieuw gecertificeerd en voldoet aan alle (veiligheids)eisen. Eenzelfde kwaliteit als nieuwe verlichtingsarmaturen uit het topsegment, maar dan aanzienlijk voordeliger en beter voor het milieu. U krijgt 7 jaar garantie op gerenoveerde armaturen.

Ombouwen naar LED verlichting

Nieuwe LED armaturen

Is het renoveren van uw verlichting niet gewenst? Bekijk dan het ruime aanbod aan nieuwe LED armaturen. Hoogwaardige kwaliteit met 100.000 uur levensduur en tot 10 jaar garantie.

Nieuwe LED armaturen

Hét alternatief voor TL verlichting

In samenwerking met Osram en Samsung hebben we producten ontwikkeld waarmee we nagenoeg alle armaturen kunnen verduurzamen. Ons lichtconcept is in 2016 als hoogste geëindigd de MKB innovatietop 100 2016. Dit is een lijst van de meest innovatieve MKB bedrijven in Nederland.

Wie gingen u voor?

Sinds 2009 is verlichtingsrenovatie onze specialiteit. Door heel Nederland is inmiddels onze verlichting geïnstalleerd. Wij zijn trots dat organisaties zoals TNO, DSM, SGS en vele gemeenten met tevredenheid gebruik maken van onze verlichting. Een greep uit onze referenties:

Referenties Lumeco

Graag delen we onze kennis over verlichting met u. Bezoek het kenniscentrum voor inhoudelijke informatie over verlichting en toebehoren. Met de tool bereken uw voordeel kunt u gratis en vrijblijvend laten uitrekenen hoeveel u kunt besparen op uw huidige verlichting. Wilt u direct de producten zien die wij installeren of verkopen, klik dan op onderstaande button.

Producten

Vraag online offerte op maat aan