Prijzen en nominaties

In de afgelopen jaren zijn wij voor verschillende prijzen in aanmerking gekomen en hebben wij ook prijzen gewonnen. Op deze pagina vindt u een overzicht.

Woensdag 25 juni 2019, maakte de Kamer van Koophandel de namen bekend van de TOP 100 meest innovatieve bedrijven van het MKB. Dit betekent dat Lumeco ook in 2019 het meest innovatieve bedrijf is in binnenverlichting. Uiteindelijk is het circulaire daglichtsysteem het meest innovatieve verlichtingsconcept van 2019.
In 2019 hebben wij opnieuw de Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Dit betekent dat wij op een duurzame manier een bovengemiddelde bijdrage leveren op het gebied van sociaal ondernemen.
In 2019 zijn wij genomineerd voor de Social Impact Award in de categorie ‘Minder dan 50 werknemers’. De Social Impact Award is een prijs voor de meest sociale ondernemer in de regio.
In 2017 hebben wij de Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) behaald. Dit betekent dat wij op een duurzame manier een bovengemiddelde bijdrage leveren op het gebied van sociaal ondernemen.
Op 25 september 2017 heeft Wethouder Arjen Rijsdijk (Gorinchem) een oorkonde overhandigd van stichting BlauwZaam. Dit betekent dat wij, in 2014, 2015 en 2016, hebben deelgenomen aan het BlauwZaam Energieconvenant IV en op deze manier een bijdrage hebben geleverd aan een duurzame regio.
Dinsdag 5 juli 2016 maakte de Kamer van Koophandel de namen bekend van de 100 meest innovatie bedrijven van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Dit maakte ons het meest innovatieve bedrijf in binnenverlichting 2016. Met de LED TL PRO oplossing is uiteindelijk de 21e plaats behaald van het klassement.
In 2015 heeft Red Bull een zeepkistenrace georganiseerd. Wij zijn met ’team lampje’ uitgeroepen tot beste crash ooit. De video heeft op Facebook meer dan 4.000.000 views gekregen. Hart van Nederland heeft ook een item gemaakt over deze unieke belevenis.
In 2014 zijn wij toegetreden tot de Prestatieladder Sociaal Ondernemen van PSO-Nederland. Bedrijven met een PSO-Erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen en doen dat op een kwalitatief goede manier, aldus PSO. Het meetinstrument is eigendom vanĀ TNO.