LED verlichting leasen 

Stel: U wilt duurzame verlichting maar beschikt niet over de financiële middelen op dit moment. Dan kunt u gebruik maken van onze product-ESCo. Zo kunt u direct besparen zonder investering. Hoe werkt dit in de praktijk?

Ik wil vrijblijvend advies

Wel de baten, niet de lasten

Aan de hand van de gerealiseerde energie- en kostenbesparing wordt de investering afgelost. Een deel van de besparing ontvangt u zelf en met het andere deel wordt de investering afgelost. Zo wordt energie bespaard zonder dat daar een directe investering tegenover staat. Dit wordt ook wel een product-ESCo constructie genoemd.
Allereerst maken we een vrijblijvende en kosteloze inventarisatie van uw huidige verlichting en adviseren over de besparingsmogelijkheden. Vervolgens wordt in het advies op maat het huidige verbruik aan energie en de CO2 uitstoot afgezet tegen het nieuwe verbruik. Daarbij wordt ook de voorfinanciering uitgewerkt.
De looptijd van de aflossing ligt gemiddeld tussen de twee en vijf jaar. Wij installeren de gehele verlichting kosteloos en na de installatie wordt de eerste termijn afgelost. Bekijk een praktijkvoorbeeld.

verlichting leasen

Voordelen van leasen verlichting

Deze lease constructie is de eerste stap naar een circulaire economie. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke topproducten met de langste levensduur.

  • gemiddelde energie- en kostenbesparing van 65% op uw huidige verlichting, zonder investering
  • het project wordt uiteindelijk volledig gefinancierd door de besparing op uw energiekosten
  • standaard 7 jaar fabrieksgarantie op alle geïnstalleerde producten
  • start vandaag en bespaar direct

U kunt gebruik maken van een gratis en vrijblijvende rekentool op onze website. Benieuwd hoeveel u kunt besparen zonder investering?

Bereken uw voordeel