Inleg- / inbouwarmaturen

Pas uw inleg- / inbouwarmaturen toe in systeem-, lamellen-, houten en gipslafonds. Er zijn verschillende soorten inleg en inbouwarmaturen. Denk aan sportarmaturen, industriële verlichting, panelen, downlighters, etc. De behuizing van de armaturen bestaan veelal uit staal, PMMA (acrylaat) en/of aluminium.

Bekijk inbouwarmaturen

LED Verlichting

Kies voor LED inleg- / inbouwarmaturen. LED verlichting is in alle opzichten beter dan TL verlichting:

  • Het energieverbruik van LED is 50-80% lager
  • Een lage CO2-uitstoot
  • De levensduur is tussen de 30.000 – 100.000 uur
  • Geen flikkeringen, opwarmtijd, UV- en infraroodstraling
  • LED lampen zijn voor 99% recyclebaar
  • Bij ons ontvangt u 7-10 jaar garantie op een inbouwarmatuur

Kijk hier voor een toelichting van de voordelen van LED.

Heeft u inleg- / inbouwarmaturen met TL verlichting? Bouw dan uw oude armaturen om naar LED. Zo profiteert u op een duurzame manieren van de voordelen van LED verlichting. Het ombouwen van uw armaturen gaat op de volgende manier. De oude elektrische componenten van uw armaturen worden verwijderd. In de plaats daarvan komt een externe LED driver en een LED strip of LED TL buis. De afkomende componenten worden gerecycled.

Maak uw huidige armaturen slim met een lichtmanagementsysteem. Met dit systeem bespaart u maximaal op de energiekosten en wordt het comfort en gebruiksgemak verhoogt. Bekijk hier alle voordelen van een lichtmanagementsysteem en bijbehorende toelichting.

Nouryon Deventer heeft naast het renoveren van de TL verlichting gekozen voor meer dan 150 nieuwe inlegarmaturen. Lees meer over deze referentie.

Uitgelichte armaturen

Het LED Bandraster ER armatuur heeft een stalen behuizing met een IP40 beschermingsklasse. Het armatuur is speciaal ontworpen voor bandrasterprofielen. Door de lage verblindingsfactor is dit de ideale lichtoplossing voor scholen, kantoren, tekenkamers, etc. De LED Bandraster ER is verkrijgbaar in twee verschillende varianten, namelijk de 1200- en 1500-versie. Het nummer geeft het aantal de lengte van de armatuur weer. Uw kunt kiezen om uw nieuwe armaturen te voorzien van het DALI-protocol, noodverlichting, daglichtregelingen, aanwezigheidsdetectie, CRI 90 en overige opties.

Bekijk LED Bandraster ER

De armaturen uit de WG-serie beschikt over een stalen behuizing met een IP40 beschermingsklasse. Wat deze armaturen uniek maakt is dat de verlichting naast direct ook indirect licht heeft. Dit zorgt voor een egale spreiding van het licht. Ook deze armaturen hebben een chiquere uitstraling en worden vooral toegepast in directiekamers en vergaderruimtes. Zeker als u vergaderruimtes heeft waar videomeetings gehouden worden, bieden deze armaturen uitkomst. De lichtkleurkeuze bestaat uit 3000K, 4000K, 5700K en 6500K. U heeft ook de keuze om het DALI-protocol, noodverlichting, aanwezigheidsdetectie en andere opties toe te passen.

Bekijk LED WGX

Hoe installeer ik een inleg- / inbouwarmatuur?

Uw armaturen kunt u eenvoudig in het plafond leggen. Let met het inleggen van de armaturen op dat het armatuur goed aansluit op het profiel. Heeft u een inbouwarmatuur, dan moet u deze waarschijnlijk nog bevestigen in het plafond. Voor armaturen met een externe driver geldt dat de driver los naast het armatuur gelegd mag worden. U moet wel voor zorgen dat deze driver van trekontlasting is voorzien en de bedrading goed is aangesloten.

Aanbod

Bent u op zoek naar nieuwe inleg- / inbouwarmaturen? Bekijk dan ons ruime aanbod wat betreft inleg- en inbouwarmaturen. Ook voor het renoveren / ombouwen van uw oude armaturen kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag verder met uw zoektocht naar de beste lichtoplossing.

Heeft u vragen over inleg- of inbouwarmaturen, ons aanbod of iets anders? Neem dan gerust contact op via onze contactgegevens.

Alle inbouwarmaturen Ik wil vrijblijvend advies