Alle nieuwsartikelen

Een ander licht op de zaak – Lumeco LED Professionals

Gepubliceerd op : 2023 - 04 - 11

Lumeco Light Solutions wordt Lumeco LED Professionals

Dit jaar schakelen wij over naar een nieuwe fase. Een fase waarin wij komen met een ander licht op de zaak. We komen met nieuwe verlichtingsoplossingen. Verrassende manieren om te vernieuwen, te verduurzamen, en materialen opnieuw te gebruiken om kosten te besparen, zonder op kwaliteit in te leveren.

Een nieuw gezicht

Vaak kregen wij te horen wat voor een leuk bedrijf wij zijn. Hierbij werden complimenten gegeven zoals laagdrempelig, energiek, fris en professioneel. Ons ‘gezicht’ straalde dat de laatste tijd niet meer uit. Denk aan het logo en de website maar ook aan het briefpapier, onze werkbussen en werkkleding. Deze krijgen allemaal een update in 2023.

Doen waar we goed in zijn – Onze missie

Als inclusieve organisatie verduurzamen wij op grote schaal verlichting in werkomgevingen; bedrijfshallen, kantoren, onderwijs, zorg en sportaccommodaties. Wij leveren en installeren de meest innovatieve verlichtingsproducten en systemen. Hiermee verhogen we het comfort, verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid en verlagen we kosten en energieverbruik ten opzichte van de huidige situatie.

Gefaseerde overschakeling

De transitie voltrekt zich in een hoog tempo. Via deze weg en via onze Social kanalen houden we u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Onze nieuwe website wordt begin Q2 2023 gelanceerd.