Zuinige verlichting

Zuinige verlichting is een goede manier om bij te dragen aan een beter milieu en geld te besparen. Stap over op zuinige verlichting en bespaar 40%-80% op uw verlichtingskosten.

Niet zuinige verlichting

De meeste TL-verlichting werkt nog met een verouderd type voorschakelapparaat en een starter. De voorschakelapparaten genereren enorm veel warmte wat niet omgezet wordt in licht. Dit betekent niet alleen warmteontwikkeling op ongewenste plaatsen maar ook een ongewenste kostenpost. Bij het opstarten flikkert de oude lichtbron en geeft op basis van de gebruikte 50 Hertz techniek vaak onrustig licht. Het verval van de lichtopbrengst loopt na 1 jaar op tot 20%. Deze verlichting wordt ook wel T8 genoemd, door sommige mensen wordt dit gezien als energiezuinige verlichting, tot een paar jaar geleden was dit inderdaad het geval, echter is de verlichting in de afgelopen jaren in een hoge mate ontwikkeld en zijn er nieuwe technieken beschikbaar waardoor ten opzichte van de energiezuinige T8 verlichting nog gemiddeld 30% bespaard kan worden.

Zuinige verlichting Lumeco

Lumeco past zuinige verlichting toe in veel verschillende accommodaties. Dankzij onze ervaring kunnen we de geschikte oplossing adviseren welke afgestemd is op uw wensen. Vaak praten we hierbij over T5 of LED verlichting. Per accommodatie bekijken wij de situatie en geven wij een gedegen advies met de beste oplossing voor de situatie door middel van een zuinige verlichting. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw verlichting? Ga naar de rekenmodule en u ziet binnen enkele seconden de inschatting hoeveel u kunt besparen op uw verlichting. Vraag daarna de verlichtingsscan aan zodat een expert u vrijblijvend kunt adviseren over hoeveel geld u kunt besparen. Op de website leest u meer over hoeveel u bespaart met de zuinige verlichting van Lumeco.

Mocht u een andere vraag hebben dan kunt u een e-mail sturen naar info@lumeco.nl en u vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Neem contact op Bereken uw voordeel