Vervangen tl verlichting

Remplace is de deftige benaming van het groepsgewijs vervangen van de verlichting van onder andere Hogedruk ontladingslampen, TL verlichting, spaarlampen en halogeenverlichting. Door het vervangen van de verlichting realiseert u een geweldige energiebesparing. Vervangen tl verlichting raden wij aan als de ultieme oplossing voor het verduurzamen van uw verlichting doordat hiermee het milieu gespaard wordt en de terugverdientijd voor u korter is, daarnaast zijn er natuurlijk nog vele andere voordelen, maar deze lichten wij graag toe in een gesprek.

Door het juiste onderhoud blijft u verzekerd van goede verlichting in uw bedrijf:

  • altijd optimale verlichting
  • geen tussentijdse lampuitval
  • geen kleurverschillen
  • 15% meer lichtopbrengst na het schoonmaken van de reflectoren

Vervangen tl verlichting en verlichting ombouwen

Vervangen tl verlichting en verlichting ombouwen word verzorgt door Lumeco B.V. U heeft verlichting hangen, maar door uitval, stof en viezigheid is de verlichting na een bepaalde periode niet meer zo goed als in het begin. Periodiek komen we uw armaturen schoonmaken en uw lampen vervangen. Optioneel reinigen we tevens de reflectoren in uw werkplaats.

Bij vervangen tl verlichting kan ook de keuze gemaakt worden om direct over te stappen naar energiezuinige verlichting. Naast de energiebesparing gaan de nieuwe generatie lampen vaak ook langer mee wat er voor zorgt dat er minder vaak remplace uitgevoerd hoeft te worden. Enerzijds wordt er bespaard op de energie en anderzijds ook op de onderhoudskosten.

Referenties

Bij verschillende bedrijven/instellingen/sporthallen/ bedrijven etc heeft Lumeco B.V. de renovatie van verlichting uitgevoerd. Het vervangen van de tl verlichting en de verlichting ombouwen was voor Lumeco B.V. geen probleem en werd zonder enige moeite opgepakt. Voor referenties verwijzen wij u graag door naar de volgende pagina. Graag bedenken wij ook voor uw bedrijf/instelling/sporthal/bedrijf etc. een duurzame energiezuinige licht oplossing.

Neem vrijblijvend contact op met Lumeco en we voorzien u van vrijblijvend advies.

Neem contact op Bereken uw voordeel