Verlichtingsscan

Iedere verlichtingssituatie is uniek. We komen graag bij u langs om de staat van de verlichting te bekijken en advies uit te brengen over de mogelijkheden. Vraag hiervoor een verlichtingsscan aan. U kunt ook zelf uw besparing, investering en terugverdientijd uitrekenen, bereken uw voordeel.

Wat is een verlichtingsscan?

Een verlichtingsscan is een analyse van uw huidige verlichtingssituatie die direct wordt afgezet tegen een duurzaam alternatief.

Waarom zou ik iets aan mijn huidige verlichting doen?

–  Energie besparen (tot 80%)
–  Verbetering van de lichtkwaliteit
–  Lagere onderhoudskosten
–  Verhoging van het comfort
–  Productievere werknemers
–  Imagoverbetering van uw bedrijf of instelling
–  Korte terugverdientijd
–  Geld besparen zonder te investeren (voorfinanciering)
–  Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Onze verlichtingsscan is o.a. gebruikt door:

De-Rabobank-kiest-voor-energiezuinige-verlichting-van-Lumeco doe ook de verlichtingsscan Gemeente Rotterdam laat energiebesparende verlichting plaatsen doe ook de verlichtingsscantno

Doe ook de verlichtingsscan.


Verlichtingsscan


Hoe werkt het?

Iedere verlichtingssituatie is uniek en vraagt om een specifieke en duurzame oplossing. Dankzij de verlichtingsscan krijgt u snel een overzicht van o.a. de mogelijke energiebesparing. Gebruikmakend van de uitkomsten wordt u geadviseerd  door onze experts.

De scan zet het energieverbruik in de huidige- en nieuwe situatie tegen elkaar af en weergeeft het verschil in KWh. Vervolgens kan op basis van de huidige energieprijs worden berekend  wat uw financiële besparing, terugverdientijd en reductie in CO2 uitstoot zou zijn. Wij zijn oplossing– en merkonafhankelijk, daardoor kunnen wij verschillende alternatieven aanbieden en alles vertellen over de voor- en nadelen.

De verlichtingsscan is gebaseerd op het aantal verlichtingsarmaturen. Daarnaast kan geadviseerd worden over additionele opties zoals daglichtdetectie, aanwezigheidssensoren en dim-functies. Het advies is er altijd op gericht om tot een verbetering van de huidige lichtinstallatie te komen met een maximaal comfort en een minimaal verbruik en effect op het milieu.

Ik wil een verlichtingsscan, wat nu?
Vraag een gratis verlichtingsscan aan door uw gegevens in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.