Verlichting renoveren / TL verlichting vervangen / groepsremplace

Groepsremplace

Remplace is de deftige benaming voor renoveren verlichting van onder andere Hogedruk ontladingslampen, TL verlichting, spaarlampen en halogeenverlichting.

Door het juiste onderhoud blijft u verzekerd van goede verlichting in uw bedrijf:

  • altijd optimale verlichting
  • geen tussentijdse lampuitval
  • geen kleurverschillen
  • 15% meer lichtopbrengst na het schoonmaken van de reflectoren

Verlichting renoveren en onderhoud

Lumeco voert remplace en onderhoud uit op uw verlichting. U heeft verlichting hangen, maar door uitval, stof en viezigheid is de verlichting na een bepaalde periode niet meer zo goed als in het begin. Periodiek komen we uw armaturen schoonmaken en uw lampen vervangen. Optioneel reinigen we tevens de reflectoren in uw werkplaats.

Bij verlichting renoveren kan ook de keuze gemaakt worden om direct over te stappen naar energiezuinige verlichting. Naast de energiebesparing gaan de nieuwe generatie lampen vaak ook langer mee wat er voor zorgt dat er minder vaak remplace uitgevoerd hoeft te worden. Enerzijds wordt er bespaard op de energie en anderzijds ook op de onderhoudskosten

Armaturen renovatie

U wilt uw armaturen renoveren? U wilt duurzame verlichting? En u wilt kosten besparen? Dan bent u bij Lumeco B.V. aan het juiste adres! Lumeco B.V. verzorgt onder andere de renovatie van de armaturen. Dit voert Lumeco uit in een aantal stappen:

– Lichtadvies

– Lichtplan

– Lichtmeting

– Proefplaatsing

– Installatie

– Onderhoud verlchting

– Subsidieafhandeling (EIA)

– Lease / voorfinanciering

– Service / garantie

Lumeco B.V. ontzorgt u van A-Z en dat niet alleen op het gebied van armaturen renoveren, maar Lumeco is specialist in de hele verlichting renoveren. Ook bij u maakt Lumeco graag de verlichting duurzaam en energiebesparend. Geen project is voor Lumeco te groot of te moeilijk, samen met de klant komen ze altijd tot de best oplossing. Samen naar een betere wereld !

Neem vrijblijvend contact op met Lumeco en we voorzien u van vrijblijvend advies.

Neem contact op Bereken uw voordeel