Vacature Werkvoorbereider / Junior projectleider (m/v) 32-40 uur

Let op: Je kunt reageren tot 1 september 2019. Daarna wordt deze vacature gesloten.

Je krijgt een ontzettend leuke baan in een topteam bij een toonaangevende organisatie binnen de verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris, krijg je bij Lumeco goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een prestatiebonus aan het eind van ieder jaar. Ben jij technisch, zelfstandig, een doorzetter en heb je de ambitie door te groeien naar projectleider? Krijg je een kick van het perfect voorbereiden van projecten voor klanten en collega’s? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving:

Dagelijks ondersteun je onze projectleider bij het voorbereiden van verduurzamingsprojecten voor zowel kleine als grote opdrachtgevers door heel Nederland. Steeds vaker worden naast verlichting ook lichtmanagement en smart-systemen toegepast. Lumeco is koploper in het installeren en inregelen van innovatieve systemen. Hierdoor zal je werken met de meest innovatieve verlichtingsoplossingen die er op dit moment zijn. Bij grotere installatieprojecten wordt je uitgedaagd om slimme oplossingen te verzinnen en ga je secuur te werk zodat onze monteurs een perfect voorbereid karwij kunnen uitvoeren.

Het zou geweldig zijn wanneer je al jarenlange ervaring hebt in werkvoorbereiding. Daarom hopen we dat je minimaal een technische MBO of HBO opleiding hebt afgerond.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het uitwerken en oplossen van technische vraagstukken
 • Het voorbereiden van geplande verlichtingsprojecten
 • Kwaliteitscontrole uitvoeren in de voorbereidingsfase van projecten
 • Ondersteunen van de projectleider tijdens installatieprojecten
 • Het aanvragen van offertes bij toeleveranciers
 • Het verstrekken van opdrachten aan onderaannemers en leveranciers

Jouw vaardigheden zijn:

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek
 • Je bent secuur en kunt goed met een computer omgaan
 • Je bent proactief en durft besluiten te nemen
 • Je bent klantvriendelijk en representatief
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam of Dordrecht

Over ons

Lumeco is een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Wij zijn zowel installateur als leverancier voor grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland. Iedere dag maken we Nederland een beetje ‘groener’. Lumeco is een Social Enterprise, winst is niet het enige doel. Dagelijks wordt samengewerkt met collega’s met een ‘rugzakje’. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland wil worden. We streven naar een hecht team, hebben vier keer per jaar een bedrijfsuitje, houden van lachen én hard werken.

Graag komen we met jou in contact als jij je geroepen voelt voor deze functie! Stuur je C.V. en motivatiebrief naar HR@lumeco.nl o.v.v. “Vacature Werkvoorbereider”, t.a.v. Diana Stoker. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Diana Stoker (078-6818444).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.