Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

Je krijgt een ontzettend leuke baan in een topteam bij een toonaangevende organisatie binnen de verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris, krijg je bij Lumeco goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een prestatiebonus aan het eind van ieder jaar. Ben jij technisch, nauwkeurig en zelfstandig? Wil je graag een spin in het web zijn in een jonge succesvolle organisatie? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je start je dag om 8 uur met het halen van een lekkere kop koffie of thee waarna je je computer opstart. Je gaat aan de slag met het controleren van een opgestelde offerte en beoordeeld deze met jouw technische blik. Hierna koppel je je bevindingen terug aan de verantwoordelijk accountmanager.  Ondertussen wordt je gebeld door een monteur met de vraag of alles is geleverd voor het project waar hij mee bezig is, ook heeft hij nog wat praktische vragen die jullie samen bespreken. Daarna bestel je nieuwe materialen die nodig zijn voor komende projecten en je checkt direct wanneer bestellingen die je al gedaan hebt binnen zullen komen. Vlak voor de lunch heb je nog overleg met de montageleider en plan je samen de aankomende werken

Tussen 12.30 en 13.00 uur is het lunchtijd! Je kunt in de kantine gezellig met collega’s lunchen of je strekt je benen tijdens een wandelingetje door Hendrik-Ido-Ambacht.

Na de pauze heb je overleg met de projectleider en je collega’s werkvoorbereiders. Jullie bespreken projecten die eraan gaan komen en verdelen de taken. Daarna ga je verder met het maken van werktekeningen. Je sluit de dag af met het klaar maken van de projectmappen die mee moeten met het projectteam die volgende week op een nieuwe klus gaan starten.

Wat heb je nodig voor deze functie?

  • Je hebt MBO/MBO+ diploma;
  • Bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Hendrik-Ido-Ambacht.

Waar kom je te werken?

Lumeco is een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Wij zijn zowel installateur als leverancier voor grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland. Iedere dag maken we Nederland een beetje ‘groener’. Lumeco is een Social Enterprise, winst is niet het enige doel. Dagelijks wordt samengewerkt met collega’s met een ‘rugzakje’. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland wil worden. We streven naar een hecht team, hebben vier keer per jaar een bedrijfsuitje, houden van lachen én hard werken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een ontzettend leuke baan bij een toonaangevende ambitieuze organisatie in de elektrotechnische- / verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris (afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €2.300 – €3.300 bruto per maand), krijg je bij Lumeco aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deel je jaarlijks mee in de winst.

Solliciteren

Graag komen we met jou in contact als jij diegene bent die wij zoeken. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar hr@lumeco.nl o.v.v. “Werkvoorbereider” voor 5 oktober 2020. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Marjolein Boer op telefoonnummer 078-6818444.

Voor een eerste indruk van het bedrijf Lumeco kun je kijken op www.lumeco.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.