Vacature Commercieel Projectleider

Je krijgt een ontzettend leuke baan in een topteam bij een toonaangevende organisatie binnen de verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris, krijg je bij Lumeco goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een prestatiebonus aan het eind van ieder jaar. Ben jij technisch, sociaal en zelfstandig? Wil je graag een spin in het web zijn in een jonge succesvolle organisatie? Dan zoeken wij jou!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je stapt ’s ochtends in de auto op weg naar een klant. Je gaat daar langs om de voortgang van het project te bespreken. Op deze manier bewaak je de kwaliteit en voortgang. Tijdens deze bespreking denk je pro actief mee over de technische toepassing van de producten. Na deze bespreking loop je even langs de monteurs die bezig zijn op de klus en bespreekt ook met hen de voortgang. Daarna stap je in de auto om naar de zaak te gaan. Aangekomen op de zaak haal je een lekkere bak koffie of thee en start je je computer op. Je loopt door je mail heen en werkt deze bij. Er zitten diverse specialistische offerte aanvragen in. Je gaat met één van deze aanvragen aan de slag.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is het lunchtijd! Je kunt in de kantine gezellig met collega’s lunchen of je strekt je benen tijdens een wandelingetje door Hendrik-Ido-Ambacht.

Na de pauze heb je overleg met het salesteam om openstaande aanvragen te bespreken. Jullie bespreken verkooptechnieken en verdelen de taken. Daarna heb je nog overleg met de werkvoorbereider over de voorbereiding van een project wat binnenkort gaat starten. Aan het einde van middag ga je nog verder met het uitwerken van een offerte en controleert deze op technische juistheid. Om 16.30 uur sluit je af en ga je richting huis.

Welke werkzaamheden doe je op andere dagen:

Niet alle werkzaamheden uit deze functie passen in één dag, op andere dagen houd je je ook nog bezig met:

 • Het bewaken van de kwaliteit van het project, zowel in de voorbereiding- als realisatiefase
 • Eindverantwoordelijk voor planning, uitvoering en oplevering van projecten
 • Maken van lichtberekeningen en technische voorstellen
 • Projectadministratie, opstellen analyses, tussentijdse- en eindrapportages
 • Participatie binnen de afdeling verkoop met betrekking tot opname van werk, technische en planningsvraagstukken
 • Signaleren van meerwerk of vervolgprojecten
 • Meedenken en –werken aan procesverbetering

Wat heb je nodig voor deze functie?

 • MBO+/HBO diploma, richting Elektrotechniek;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen de elektrotechniek in een vergelijkbare functie;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Procesmatig en analytisch sterk
 • Proactief en besluitvaardig
 • Klantvriendelijk en representatief
 • Je hebt ervaring met ERP systemen
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Hendrik-Ido-Ambacht.

Waar kom je te werken?

Lumeco is een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Wij zijn zowel installateur als leverancier voor grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland. Iedere dag maken we Nederland een beetje ‘groener’. Lumeco is een Social Enterprise, winst is niet het enige doel. Dagelijks wordt samengewerkt met collega’s met een ‘rugzakje’. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland wil worden. We streven naar een hecht team, hebben vier keer per jaar een bedrijfsuitje, houden van lachen én hard werken.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een ontzettend leuke baan bij een toonaangevende ambitieuze organisatie in de elektrotechnische- / verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris, krijg je bij Lumeco aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (een auto, telefoon en laptop horen daar natuurlijk bij) en deel je jaarlijks mee in de winst.

Solliciteren

Graag komen we met jou in contact als jij diegene bent die wij zoeken. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar hr@lumeco.nl o.v.v. “Technisch verkoper” voor 5 oktober 2020. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Marjolein Boer op telefoonnummer 078-6818444.

Voor een eerste indruk van het bedrijf Lumeco kun je kijken op www.lumeco.nl.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.