Stage Monteur Elektrotechniek

Functieomschrijving
Volg je een technische opleiding tot elektromonteur en ben je op zoek naar een stage? Lumeco is gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande verlichting naar LED. De installatie vindt plaats in de utiliteit. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfshallen, scholen, sporthallen, gemeentehuizen en parkeergarages. Onder leiding van ervaren vakmensen bieden we jou een leerzaam stagetraject aan, als voorbereiding op voor jouw aankomende carrière. Een project wordt vaak uitgevoerd met 2-5 man en kan variëren van een aantal dagen tot een aantal weken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Meewerken op verduurzamingsprojecten onder leiding van ervaren monteurs
  • Het ondersteunen in de aanleg van verlichtingsinstallaties
  • Het ondersteunen in de aanleg van elektrotechnische installaties (bijvoorbeeld aanwezigheidsdetectie / DALI systemen)
  • Het in bedrijf stellen van, en storing zoeken in elektrotechnische utiliteitsinstallaties

Functie eisen

  • Verlichtingskennis is een pre
  • Opleiding Elektrotechniek
  • Woonachtig in regio Rotterdam of Hendrik-Ido-Ambacht

Bedrijfsprofiel
Lumeco is een succesvol jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Voor zowel grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland, maakt Lumeco hoofdzakelijk bestaande verlichtingsinstallaties energiezuinig. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland willen worden. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met duurzaamheid en wil meewerken aan de verduurzaming van Nederland.

Graag komen we met jou in contact als jij op zoek bent naar een leerzame stage in de Elektrotechniek. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar info@lumeco.nl o.v.v. “Stage Elektrotechniek”.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Boer op telefoonnummer 078-6818444.