Vacature BBL Monteur Elektrotechniek

Wil jij graag de elektrotechniek in en bij een toonaangevend bedrijf komen te werken? Dan ben jij de BBL elektromonteur die we zoeken! Naast een prima salaris, betalen wij jouw opleiding en krijg je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo deel je jaarlijks mee in de winst.

Functieomschrijving
Als BBL monteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het storingsvrij aanleggen en functioneren van alle voorkomende verlichting / elektrotechnische- en aanverwante installaties. De installatie vindt plaats in de utiliteit. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfshallen, scholen, sporthallen, gemeentehuizen en parkeergarages. Je gaat zelfstandig of met collega’s naar projecten toe en zorgt voor de volledige uitvoering van het project. Kwaliteit staat centraal. Een project wordt vaak uitgevoerd met 2-5 man en kan variëren van een aantal dagen tot een aantal weken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

  • Het aanleggen van verlichtingsinstallaties
  • Het aanleggen van totale elektrotechnische installaties (bijvoorbeeld aanwezigheidsdetectie / DALI systemen)
  • Het in bedrijf stellen van, en storing zoeken in elektrotechnische utiliteitsinstallaties

Functie eisen

  • Minimaal een VMBO-opleiding
  • Enthousiasme
  • Proactief en zelfstandig
  • Klantvriendelijk & representatief
  • Woonachtig in regio Rotterdam of Dordrecht
  • Rijbewijs B/E is een pre

Bedrijfsprofiel
Lumeco is een succesvol jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Voor zowel grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland, maakt Lumeco hoofdzakelijk bestaande verlichtingsinstallaties energiezuinig. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland willen worden. Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met duurzaamheid en wil meewerken aan de verduurzaming van Nederland.

Wat kun je van ons verwachten
Wij bieden jou een ontzettend leuk werk- en leertraject in een topteam bij een toonaangevende organisatie binnen de elektrotechniek / verlichtingsbranche, waarbij jij alle kans krijgt je verder te ontwikkelen. Naast een prima salaris, wordt je opleiding door ons betaald. Je hebt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en deelt jaarlijks mee in de winst.

Graag komen we met jou in contact als jij diegene bent die wij zoeken. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar info@lumeco.nl o.v.v. “Vacature BBL”.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjolein Boer op telefoonnummer 078-6818444.