Vacature Artikelbeheerder/Technisch Calculator

Let op: Je kunt reageren t/m 1 december 2019. Daarna wordt deze vacature gesloten.

Krijg jij een kick van het creëren en in stand houden van onze database van producten én wil jij op de achtergrond de spin in het web zijn voor de afdeling verkoop? Dan zoeken we jou! Je krijgt een combinatiefunctie artikelbeheerder/technisch calculator, waarbij de verhouding ongeveer 70/30 is. Kom werken in een jong ambitieus team bij een toonaangevende organisatie binnen de verlichtingsbranche! Je krijgt alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris, krijg je bij Lumeco goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je een prestatiebonus aan het eind van ieder jaar.

Functieomschrijving:

Met deze functie ben je een spin in het web van de afdelingen inkoop en verkoop.

Artikelbeheerder
Je beheert en importeert stamgegevens die we krijgen aangeleverd van diverse nationale en internationale leveranciers. Dit doe je middels het aanmaken, invoeren en verwijderen van artikelen in ons ERP systeem met alle bijbehorende specificaties zoals prijs, merk, leverancier enz.

Technisch calculator
Daarnaast ondersteun je de afdeling verkoop door calculaties te maken voor je collega’s van de verkoopafdeling. Denk hierbij aan het inventariseren van plattegronden en offertes vullen met de juiste producten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Artikelbeheer en optimalisatie in ons ERP systeem
 • Opschonen van het software systeem
 • Het invoeren, verwerken, uitwerken en monitoren van alle artikelen
 • Het invoeren, verwerken en uitwerken van alle prijslijsten
 • Calculeren en berekeningen maken voor offertes naar bestaande en nieuwe klanten

Jouw vaardigheden zijn:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding richting de techniek (installatietechniek, elektrotechniek en/ of werktuigbouwkunde);
 • bij voorkeur enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • bent zeer nauwkeurig en werkt gestructureerd;
 • kunt dingen uitstekend intern overdragen en bewaken;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • bent bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam of Dordrecht.
 • Ervaring in de technische/installatiebranche is een pré.

Over ons

Lumeco is een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Wij zijn zowel installateur als leverancier voor grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland. Iedere dag maken we Nederland een beetje ‘groener’. Lumeco is een Social Enterprise, winst is niet het enige doel. Dagelijks wordt samengewerkt met collega’s met een ‘rugzakje’. Lumeco is een platte informele organisatie met een ambitieus team die het meest duurzame verlichtingsbedrijf van Nederland wil worden. We streven naar een hecht team, hebben vier keer per jaar een bedrijfsuitje, houden van lachen én hard werken.

 

Graag komen we met jou in contact als jij je geroepen voelt voor deze functie!. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar hr@lumeco.nl o.v.v. “Vacature Artikelbeheerder/calculator”.

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Stefan Plomp op telefoonnummer 078-6818444.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.