Vacature Accountmanager

Ben jij graag in contact met klanten en vind je het leuk om nieuwe klantrelaties aan te gaan? Lees dan zeker even verder! Lumeco is op zoek naar een Accountmanager die klantgericht is en affiniteit heeft met techniek. Heb je daarnaast goede adviesvaardigheden en ben je goed in het overtuigen van mensen? Dan zoeken wij jou!

Lumeco biedt kansen om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je ieder jaar een winstuitkering.
Pas jij in dit profiel en vind je het fijn om in een gezellig team te werken? Solliciteer dan snel!

Een dag als Accountmanager?
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en verder uitbreiden van de klantrelaties. Je stapt ‘s ochtends in de auto naar een klant en gaat daar langs om te bespreken of Lumeco een verlichtingsoplossing kan bieden voor verduurzaming. Je inventariseert de wensen van de klant en bespreekt de mogelijkheden. Hierna ga je naar de zaak en daar aangekomen haal je een lekkere bak koffie of thee en start je je laptop op. Je werkt de afspraken die je vanochtend gemaakt hebt uit en zet bij een collega een lichtberekening en inventarisatie uit. Deze zijn nodig om de offerte te kunnen maken.

Tussen 12.30 en 13.00 uur is het lunchtijd! Je kunt in de kantine gezellig met collega’s lunchen of je strekt je benen tijdens een wandelingetje door Hendrik-Ido-Ambacht. Na de lunch heb je overleg met het hele salesteam om openstaande aanvragen te bespreken en de taken te verdelen. Daarna heb je een overdracht met een werkvoorbereider voor een nieuw project wat je binnen hebt gehaald. Om 16.30 uur sluit je af en ga je richting huis.

Bovenstaande is een voorbeeld van hoe een werkdag er voor jou uit kan zien. Het uitgangspunt bij Lumeco is dat je als Accountmanager minimaal 3 dagen buiten bij (mogelijk) klanten op bezoek bent en de andere dagen de opvolging van je klantbezoeken uitwerkt.

Waar kom je te werken?
Lumeco is een jong, innoverend en dynamisch bedrijf. Het is een platte informele organisatie met een ambitieus team die allemaal gaan om het meest duurzame verlichtingsbedrijf te worden. Lumeco vindt het belangrijk dat er een goede sfeer heerst op de werkvloer. Om deze reden investeren we veel in onze medewerkers, zo hebben we vier keer per jaar de gezelligste bedrijfsuitjes. Er wordt veel gelachen maar ook zeker hard gewerkt.

We zijn gespecialiseerd in duurzame verlichtingsoplossingen. Naast leverancier van deze duurzame ledverlichting zijn we ook installateur voor zowel grote als kleine opdrachtgevers in de utiliteit door heel Nederland. Lumeco is een Social Enterprise, winst is niet het enige doel. Naast dat we winst willen maken, zijn we ook iedere dag bezig om Nederland een beetje ‘groener’ te maken. Daarnaast werken we dagelijks met collega’s die een ‘rugzakje’ hebben.

Wat heb je nodig voor deze functie?

 • MBO 4 of HBO diploma, richting commerciële economie;
 • Circa 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare sales functie, ervaring binnen de elektrotechnische- / verlichtingsbranche is een pre;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Sociaal vaardig, klantvriendelijk en representatief;
 • Proactief en besluitvaardig;
 • Je vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie;
 • Je hebt ervaring met ERP systemen;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een erg gezellige werkomgeving
 • Een afwisselende baan
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden
 • Goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring tussen de €3.000 en €4.500 bruto per maand)
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (auto, telefoon, laptop, winstuitkering).
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • 4 bedrijfsuitjes per jaar en een maandelijkse borrel

Solliciteren
Graag komen we met jou in contact als jij diegene bent die wij zoeken. Stuur je C.V. en motivatiebrief naar hr@lumeco.nl o.v.v. “Account Manager” voor 21 mei 2022.
Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Marvin Meijs (Sales Manager) of Marjolein Boer (HR) op telefoonnummer 078-6818444. Kijk voor een eerste indruk van onze organisatie de filmpjes via https://lumeco.nl/vacatures/.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd.