TL verlichting aanpassen (LED en TL)

zuinige verlichting is een goede manier om bij te dragen aan een beter milieu en geld te besparen. Stap over op duurzame verlichting en bespaar 40%-80% op uw verlichtingskosten.

Niet duurzame verlichting

De meeste TL-verlichting werkt nog met een verouderd type voorschakelapparaat en een starter. De voorschakelapparaten genereren enorm veel warmte wat niet omgezet wordt in licht. Dit betekent niet alleen warmteontwikkeling op ongewenste plaatsen maar ook een ongewenste kostenpost. Bij het opstarten flikkert de oude lichtbron en geeft op basis van de gebruikte 50 Hertz techniek vaak onrustig licht. Het verval van de lichtopbrengst loopt na 1 jaar op tot 20%.

zuinige verlichting Lumeco

TL verlichting aanpassen doet Lumeco B.V. bij veel verschillende accommodaties. Dankzij onze ervaring kunnen we de geschikte oplossing adviseren welke afgestemd is op uw wensen. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw verlichting? Ga naar de rekenmodule en u ziet binnen enkele seconden de inschatting hoeveel u kunt besparen op uw verlichting. Vraag daarna de verlichtingsscan aan zodat een expert u vrijblijvend kunt adviseren over hoeveel geld u kunt besparen. Op de website leest u meer over hoeveel u bespaart met de verlichting van Lumeco.

Energiezuinige verlichting door TL verlichting aanpassen

U bent op zoek naar energiezuinige verlichting? U wilt besparen? U wilt MVO ondernemen? Het kan allemaal in 1 bij Lumeco B.V. door de nieuwe T5 verlichting. Een techniek die zich in grote mate heeft ontwikkeld waardoor er op T8 30-60% bespaart kan worden. Lumeco B.V. realiseert energiezuinige verlichting bij u, en verzorgt dit van A-Z, van een advies en lichtplan, naar een lichtscan en proefplaatsing, tot installatie (met ondersteuning van de sociale werkvoorziening) waarna ook de subsidieafhandeling ook voor u geregeld wordt.

Mocht u een andere vraag hebben dan kunt u een e-mail sturen naar info@lumeco.nl en u vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Neem contact op Bereken uw voordeel