Renovatie verlichting 

Groepsremplace

Remplace is de deftige benaming voor Renovatie verlichting van onder andere Hogedruk ontladingslampen, TL verlichting, spaarlampen en halogeenverlichting.

Door het juiste onderhoud blijft u verzekerd van goede verlichting in uw bedrijf:

  • altijd optimale verlichting
  • geen tussentijdse lampuitval
  • geen kleurverschillen
  • 15% meer lichtopbrengst na het schoonmaken van de reflectoren

Renovatie verlichting en onderhoud

U heeft verlichting hangen, maar door uitval, stof en viezigheid is de verlichting na een bepaalde periode niet meer zo goed als in het begin. Periodiek komen we uw armaturen schoonmaken en uw lampen vervangen. Optioneel reinigen we tevens de reflectoren in uw werkplaats.

Bij remplace verlichting kan ook de keuze gemaakt worden om direct over te stappen naar energiezuinige verlichting. Naast de energiebesparing gaan de nieuwe generatie lampen vaak ook langer mee wat er voor zorgt dat er minder vaak remplace uitgevoerd hoeft te worden. Enerzijds wordt er bespaard op de energie en anderzijds ook op de onderhoudskosten

Neem vrijblijvend contact op en we voorzien u van vrijblijvend advies.

Verlichting Renovatie / ombouwen verlichting

Het is 2014, het draait om MVO ondernemen, energiezuinig, om het milieu denken, we doen er toch allemaal aan mee? Of u nog niet? Wij helpen u graag door middel van duurzame en energiebesparende verlichting. Renoveren, ombouwen, of nieuwe verlichting, het kan allemaal!  Wij komen graag een vrijblijvend lichtadvies geven, aan de hand hiervan maken wij een lichtplan, waarbij zelfs een lichtmeting mogelijk is. Met u bespreken wij de mogelijkheden, en kiezen we voor de juiste oplossing, we doen een proefplaatsing, en u kijkt of u tevreden bent. Uiteindelijk gaan we graag over tot installatie waarbij een voorfinanciering mogelijk is.

Neem contact op Bereken uw voordeel