Trees for All en Lumeco partners in CO2 reductie

24 maart 2015

Samen met Trees for All gaat Lumeco de strijd aan tegen CO2 uitstoot en plant de komende 3 jaar minimaal 5.000 bomen in Nederland. Dit zijn er veel, en het kunnen er nog veel meer worden! Lumeco roept iedereen op om ook bij te dragen: “Met z’n allen maken we het verschil”.

Samen in de strijd tegen CO2 uitstoot

In Trees for All heeft Lumeco een partij gevonden die invulling kan geven aan de groene ambities van het bedrijf. Trees for All plant al 15 jaar bomen en bossen wereldwijd om de wereld een stukje groener te maken. Door te verbinden met Trees for zal Lumeco vanaf vandaag bijdragen aan dit goede doel.  Lumeco maakt  bestaande verlichting energiezuinig met ondersteuning van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder het motto ‘samen bereik je meer’ worden krachten gebundeld waardoor verlichting klimaat neutraal kan worden gemaakt.

Plant een boom! (meerdere mag ook)

U kunt meehelpen in de strijd voor CO2 reductie. Lumeco en Trees for All adviseren graag hoe uw verlichting klimaatneutraal kan worden. Neem geheel vrijblijvend contact op.

Over Trees for All

Trees for All draagt bij aan een duurzame wereld en investeert daarmee in de toekomst door bomen te planten en bossen te beschermen. U kunt contact opnemen met Trees for All als u ook een groene bijdrage wil doen. Trees for All is een Nederlandse stichting met CBF keur met projecten een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat.

 

 

samenwerking trees for all lumeco co2 reductie verlichting