Sociaal besparen op TL verlichting gecertificeerd door PSO-Nederland!

03 december 2014

Waardering voor besparen op TL verlichting met maximale inzet van mensen met een arbeidsbeperking.

PSO-certificering.

Onlangs zijn wij gecertificeerd door PSO-Nederland. De PSO is een meetinstrument en staat voor ‘Prestatieladder Sociaal Ondernemen’. Bedrijven met een PSO-Erkenning dragen meer dan gemiddeld bij aan de werkgelegenheid van kwetsbare groepen en doen dat op een kwalitatief goede manier, aldus PSO. Het meetinstrument is eigendom van TNO.

De Sociale Werkvoorziening en Lumeco

Wij werken dagelijks samen met sociale werkvoorzieningen door heel Nederland. Het streven is om zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking in te zetten bij het renoveren van TL verlichting. De mensen met een beperking werken altijd onder begeleiding van de monteurs van Lumeco. Op locatie, bij de klant, wordt er rekening gehouden met individuele beperkingen en worden door onze monteurs een breed scala aan arbeidsvaardigheden bijgebracht. De werkzaamheden bestaan uit het opruimen van de werkplek tot het zelfstandig demonteren en monteren van de armaturen. Samen zorgen wij ervoor dat de klant gemiddeld 50% energie en kosten kan besparen op de huidige TL verlichting.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Drie op de vier bedrijfspanden in Nederland maakt nog gebruik van ouderwetse, conventionele TL verlichting. De kans is groot dat uw bedrijf of werkgever fors kan besparen. Wij kunnen samen met een sociale werkvoorziening uit uw regio de verlichting renoveren. Renovatie kost slechts een derde van de nieuwprijs en u biedt kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door renovatie wordt er aanzienlijk minder afval gecreëerd en het afval wordt gerecycled. Samen realiseren wij besparingen van gemiddeld 50% op het energieverbruik van TL verlichting die resulteren in een significante verlaging van de CO2 uitstoot en energierekening. Er worden alleen A-merken gebruikt met een productgarantie van 5 jaar. Het is een win-win-win situatie. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen een kans, de belasting van natuur en milieu wordt geminimaliseerd en met een gemiddelde terugverdientijd van 2,5 jaar levert de investering rendement op. Onze methodiek en werkwijze zijn nu erkend en beloond met een PSO-certificering.

Ook besparen op TL verlichting?

Neem contact op en vraag een gratis verlichtingsscan aan.