Steun ons tijdens de Red Bull Zeepkistenrace!

08 mei 2015

Zaterdag 16 mei 2015 is de Cauberg in Valkenburg het decor voor de Nederlandse editie van de Red Bull Zeepkistenrace. Het gaat om focus, snelheid en creativiteit. Maar het belangrijkste doel is om  veel lol te hebben. ’s Werelds jongste F1-coureur Max Verstappen maakt voor de gelegenheid eenmalig de overstap naar een zelfgebouwd voertuig zónder motor en wij gaan de strijd met hem aan! Samen met drie collega’s van partner SW bedrijf Promen, vormen wij team Lampje. Kom op 16 mei naar de Cauberg en steun ons!

Red Bull zeepkistenrace 2015

Red Bull organiseerde over de hele wereld al meer dan 90 zeepkistenraces. De eerste editie vond 15 jaar geleden plaats in België en heeft sindsdien overal de weg onveilig gemaakt: van Zuid-Afrika tot Australië, van Turijn tot St. Louis en van Jamaica tot Finland. Na ruim 10 jaar afwezigheid keert de Red Bull Zeepkistenrace dit jaar eindelijk weer terug naar Nederland. Een spectaculaire race op een berg met 12% dalingspercentage, een chicane en meerdere jumps. Ruim 60 wagens zullen het 350 meter lange parcours afleggen en wij zijn daar één van. De deelnemers aan de Red Bull Zeepkistenrace zetten alles op alles om het snelst en heelhuids het parcours af te leggen. Maar snelheid is niet alles; daarom beoordeelt de jury teams ook op hun creatie en showmanship.

Team Lampje

Iedere dag werken wij samen met collega’s van diverse sociale werkvoorzieningen. Het leek ons heel leuk om een keer iets anders dan bowlen of de bioscoop als bedrijfsuitje te doen. Wij hebben een van onze vaste partners, Promen, gevraagd of zij het leuk vonden wat beantwoord werd met een volmondig ‘ja!’. Wij ontwerpen de kostuums en op de sociale werkvoorziening wordt door diverse collega’s een supersnelle zeepkist gebouwd. Op 16 mei zullen onze directeuren Wouter en Stefan Plomp plaatsnemen op onze creatieve verlichtingszeepkist. We kunnen iedere support gebruiken! Steun ons bijvoorbeeld door een stem uit te brengen of door ons persoonlijk te komen aanmoedigen!

 

Onze teamleden

Wouter Plomp, ‘de motor’. Aangedreven door een on-uitputtende passie voor duurzame verlichting scheurt hij, zonder enige vorm van angst, sneller als het licht zelf, richting de finish lijn.

Stefan Plomp, ‘de navigator’. Door altijd twee bochten vooruit te denken weet hij als geen ander hoe hij zijn broer, de motor, moet navigeren in het onoverzichtelijke parcours.

Roald den Ouden, ‘de wizzkid’, Geef hem een oude radio, afstandsbediening en walkietalkie. Binnen no-time staat er een state-of-the-art communicatiesysteem waar de NASA nog een puntje aan kan zuigen.

Marc, ‘de tacticus’. Als ervaren krijgsheer in Warhammer 40K gebruikt hij zijn skills en creatieve oorlogstactieken om vooraf de tegenstander al op een 1-0 achterstand te zetten.

Tommy van de Giessen, ‘de manager’, Als verbindend element leidt hij alles in goede banen. Één team, één passie, één doel!

Update: Een wijziging in onze opstelling. Zaterdag zal Roald den Ouden plaatsnemen naast Wouter in plaats van Stefan Plomp!

Steun en stem op ons! : stem hier