Stem op ons! Accenture innovation awards 2015

07 juli 2015

Stem LED TL PRO naar de overwinning

Stemmen voor Publieksprijs
Sinds kort staat onze innovatie ingeschreven voor de Accenture Innovation Awards 2015. Om de Publieksprijs in de wacht te slepen heeft onze innovatie zoveel mogelijk stemmen nodig.  Vanaf 1 juli is het mogelijk om je stem uit te brengen via de website. Dit kan door te stemmen via de LinkedIn, Twitter- en Facebook- knoppen op de pagina van onze innovatie. Let op! Stem via Linkedin EN Twitter EN facebook en we krijgen 3 stemmen!

Over de Innovation Awards
De Accenture Innovation Awards: een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Met de Innovation Awards geeft Accenture bedrijven en organisaties de erkenning die zij verdienen. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, schrijven zich in en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp en de Publieksprijs. Daarnaast is er een onderscheiding voor de persoon die in het afgelopen jaar een buitengewone bijdrage heeft geleverd aan innovatie in Nederland, de Innovator of the Year.

Gedurende het jaar zijn er verschillende evenementen en hoogtepunten rondom de Innovation Awards. Het absolute hoogtepunt is de uitreiking van de Innovation Awards op 30 oktober in De Fabrique in Utrecht. Tijdens deze finale reiken de vakjury’s de Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en de Innovator of the Year award uit.

Alvast bedankt voor uw stem!