NIEUW: SMART Lichtlijn brochure

23 januari 2019

SMART Lichtlijn brochure

Onze SMART lichtlijn is een modulair verlichtingssysteem dat gecombineerd kan worden met accessoires zoals IoT-nodes (Internet of Things), licht- en bewegingssensoren, luidsprekersystemen, trackspots, noodpakketten en videocamera’s. Daarnaast kan het systeem worden uitgebreid met diverse DALI lichtmanagementsystemen. Maak van uw gebouw een ‘Smart building’.

Wat vindt u in deze brochure?

In onze SMART Lichtlijn brochure vindt u, naast ons brede aanbod, informatie over de keuze van het materiaal, het modulaire verlichtingssysteem, de verschillende lensoptieken en alle extra opties. Daarnaast wordt in 5 stappen uitgelegd hoe de perfecte lichtlijn wordt samengesteld.

Armaturen

Op de armaturen zit minimaal 7 jaar fabrieksgarantie en 100.000 uur levensduur. Ook zijn zij gemakkelijk te installeren met een plug & play systeem en zijn ideaal voor retail, industrie, magazijnen, supermarkten, kantoren en scholen. De armaturen beschikken over TRIDONIC drivers, wat garant staat voor kwaliteit. De lichtlijn rails zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar! Daarnaast zijn er diverse extra opties mogelijk om uw lichtlijn uit te rusten. Zo kan de lichtlijn uitgerust worden met SMART-accessoires, als sensoren, camera’s en WIFI. Dit zorgt voor een optimale situatie binnen uw bedrijf.

Smart building

Door middel van ‘Smart building’ heeft u in de toekomst alles overzichtelijk in één systeem. Zet nu de eerste stap met SMART LED lichtlijnen.

Bekijk nu onze SMART Lichtlijn brochure. Wilt u de brochure per post ontvangen of dat er iemand langs komt met meer informatie? Stuur dan een e-mail naar verkoop@lumeco.nl.