Lumeco gaat diverse samenwerkingen aan met sociale werkplaatsen

28 november 2010

Lumeco is diverse samenwerkingen aangegaan met sociale werkplaatsen. De eerste gesprekken begonnen in 2008 en verschillende projecten zijn al gezamenlijk met de werkplaatsen uitgevoerd. Voor elke locatie in Nederland heeft Lumeco een overeenkomst met een sociale werkplaats in de buurt. Het creëert werkgelegenheid voor mensen die gepassioneerd omgaan met hun werk. Op locatie is de projectleider van Lumeco aanwezig om de mensen aan te sturen, voor de projectbegeleiding en het klantcontact.

Met meerdere sociale werkvoorzieningen als partner worden de transportkosten geminimaliseerd aangezien de afstanden afnemen per project. Een stuk maatschappelijk verantwoord ondernemen wat bij Lumeco hoog in het vaandel staat. Uiteraard worden hiermee ook de totale kosten lager, wat doorberekend kan worden richting de klant.

De terugverdientijd van de energiezuinige verlichting wordt korter, wat investeren nog interessanter maakt. Afhankelijk van het project liggen de terugverdientijden tussen de 1 tot 3 jaar.

Rekenmodule Verlichtingsscan aanvragen