Driedubbel tevreden met energiezuinige verlichting (referenties van Lumeco)

23 maart 2012

Eind januari ontving Lumeco enkele referentiebrieven van tevreden klanten. De klanten zijn erg te spreken over de energiezuinige verlichting die geïnstalleerd is door Lumeco.

Zoals gewoonlijk is per klant bepaald wat de beste oplossing voor de betreffende accommodatie is. Zo zijn er nieuwe armaturen toegepast maar ook bestaande armaturen gerenoveerd. Dit in combinatie met daglicht- en aanwezigheidsdetectie zorgt per klant voor de hoogst mogelijke besparing.

In de referentiebrieven treft u de bevindingen van de klanten over de verlichting maar ook over het ontzorgen van de klant, iets dat bij Lumeco centraal staat.

Edeldruk:

De gedateerde trogarmaturen T8 3x36W zijn vervangen door T5 2x35W waterdichte armaturen. In verband met de machines is de keuze gevallen om waterdichte armaturen te plaatsen. In de nieuwe situatie zijn er zelfs minder armaturen geplaatst waardoor een besparing is gerealiseerd van meer dan 60%.

Referentie brief Edeldruk

Beuk Touringcars:

De totale accommodatie met een paar honderd lampen is op het gebied van de verlichting energiezuinig gemaakt. Er zijn verschillende oplossingen toegepast zoals onder andere het renoveren van de kantoorarmaturen en nieuwe armaturen in de loodsen. Delen van de elektrotechnische installatie zijn ook vervangen aangezien dit niet meer aan de huidige norm voldeed.

Referentie brief Beuk Touringcars

Ashland Nederland BV:

In de loodsen zijn nieuwe armaturen geplaatst op de bestaande kabelgoten. Dit in combinatie met daglichtschakeling zorgde voor de hoogst mogelijke besparing.

Referentie brief Ashland

Wilt u ook geld besparen op de verlichtingskosten en bijdragen aan een beter milieu? Lumeco ontzorgt de klant volledig en biedt een gratis verlichtingsscan aan. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen kan de installatie/renovatie ondersteund worden door mensen van de sociale werkplaats. Stuur een e-mail naar info@lumeco.nl en Lumeco zal u vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Ashland_1Beuk-Touringcars_1Edeldruk_1