Rabobank neemt een groene financiële beslissing

12 augustus 2010

Naar aanleiding van een artikel over Lumeco in het Rabobankblad heeft de Rabobank zelf contact gezocht met Lumeco voor een verlichtingsscan.

Na een bezoek bleek dat er inderdaad energie bespaard kon worden op de verlichting. Een deel van de huidige voorschakelapparaten was kapot wat er voor zorgde dat er noodzaak was om de huidige verlichting aan te passen. Goede verlichting is namelijk essentieel voor goede werkprestaties.

De huidige armaturen konden omgebouwd worden aangezien het armatuur zelf nog in goede conditie was. Echter de Rabobank had voornamelijk 4x18W armaturen. Met de T5 HF techniek kan er overgestapt worden naar 3x14W met gegarandeerd dezelfde lichtopbrengst. Er is dus een hogere energiebesparing gerealiseerd. Daarnaast is de keuze gevallen op designarmaturen wat de locatie van binnen een nieuw uiterlijk gaf.

Lumeco voert kosteloos een verlichtingscan uit. Lumeco inventariseert welke verlichting er op dit moment aanwezig en op welke manier er energie bespaard kan worden. Verschillende factoren zoals meer- of minder licht,daglichtregeling, status van de armaturen, aanwezigheidsdetectie worden meegenomen. Dit gecombineerd met de wensen van de klant zorgen voor een op maat advies. Vele gemeentes en grote bedrijven hebben reeds gebruik gemaakt van de service van Lumeco. Samen met de klant wordt er energie en dus CO2 bespaard wat goed is voor het milieu en uiteraard ook financieel aantrekkelijk.

Bereken uw voordeel