Locus en Lumeco ondertekenen partnerschap

04 oktober 2013

Lumeco wil met zoveel mogelijk waardevolle krachten van de sociale werkvoorziening energiezuinig verlichting aanbrengen. Daarom hebben Stefan Plomp van Lumeco en Hanne Overbeek van Locus 30 september jl. een partnerschap getekend.

Partnerschap tussen Lumeco en Locus werpt haar vruchten af

Wanneer een project in samenwerking met een sociale werkvoorziening wordt gestart, probeert Lumeco de werkzaamheden zo goed mogelijk af te stemmen op de medewerkers die worden ingezet. Lumeco stelt geen hoge eisen aan de medewerkers. Als de mensen enige kennis van elektrotechniek hebben en gemotiveerd zijn, dan zijn de medewerkers van Lumeco snel tevreden. Het partnerschap tussen Lumeco en Locus werpt haar vruchten af!

Krachten van de sw leren veel nieuwe dingen

Niet alleen Lumeco is tevreden over samenwerkingen die ze met verschillende sociale werkvoorzieningen hebben. Opmerkingen als: “je doet leuk en afwisselend werk”, en “we zijn van de locatie af en leren hier een hoop nieuwe dingen” worden vaak uitgesproken door medewerkers. Ook klanten van Lumeco zijn positief. De keuze om met sociale werkvoorzieningen de projecten uit te voeren is toch vaak een meerwaarde voor klanten.

Klik hier om het hele artikel te lezen.