Nieuw op de website:’bereken uw voordeel’

29 mei 2015

Dit jaar introduceerde we LED met social return en klimaatneutrale verlichting met Trees for All. Gisteren hebben wij alweer een innovatie geïntroduceerd, namelijk ‘bereken mijn voordeel’. Dit is een nieuwe functie op de website. Vul het aantal armaturen in en zie direct uw mogelijke besparing, investering en terugverdientijd. Deze ‘quickscan’ dient ter indicatie. Ga vervolgens naar de volledige scan, beantwoord 3 korte vragen en ontvang een berekening op maat.

Quickscan

Vraagt u zich af hoeveel u kunt besparen op uw TL verlichting? De quickscan vertelt het u. Vul het aantal TL armaturen in en klik op ‘bereken mijn voordeel’. U krijgt direct inzicht in uw mogelijke besparing per jaar, de investering, terugverdientijd en het toegepaste product. Daarnaast wordt ook social return weergegeven, het aantal uur dat wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen inzetten bij de installatie. De quickscan dient ter indicatie en wordt berekend op basis van een standaardsituatie.

Volledige scan

Voor een berekening op maat hebben wij meer gegevens nodig dan het aantal armaturen. Zo willen we graag weten in wat voor ruimte de verlichting hangt, hoe de verlichting wordt aangestuurd en tot welke bedrijfssector uw organisatie behoort. Deze gegevens hebben wij nodig om te bepalen of er bijvoorbeeld subsidie kan worden aangevraagd. Klik vervolgens op ‘ik wil mijn besparing ontvangen’ en wij sturen u een email met een berekening op maat met extra informatie zoals uw huidige en toekomstig energieverbruik, CO2 uitstoot en onderhoudskosten. Met dit overzicht heeft u alle informatie en kunt u zelf bepalen of het aanpassen van de verlichting interessant is.

Andere verlichting dan TL

U wilt uw voordeel berekenen, maar uw verlichting staat niet tussen de mogelijkheden? Dit kan. Mogelijk heeft u andere TL verlichting, spaarlampen, downlighters of misschien wel explosieveilige armaturen. Gebruik dan de optie ‘ik heb andere verlichting‘. Omschrijf zo volledig mogelijk, vervolgens zoeken wij naar een passende oplossing voor uw verlichtingssituatie.
Hoeveel kunt u besparen?

Bereken mijn voordeel