Lumeco is het meest innovatieve bedrijf in binnenverlichting van 2016

07 juli 2016

Dinsdag 5 juli 2016, maakte de Kamer van Koophandel de namen bekend van de 100 meest innovatieve bedrijven van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Lumeco is officieel opgenomen in de MKB Innovatie top 100 2016 als meest innovatieve bedrijf in binnenverlichting. Op 29 september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering bekend, tijdens de Dag van de Innovatie. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2016 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Licht met een lach

“Licht met een lach. Lumeco is een verlichtingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ombouwen van TL armaturen naar LED. Daarvoor hebben zij de LED TL PRO renovatieset ontwikkeld. Een product dat zorgt voor energiebesparing en dus kostenreductie. Bovendien wordt het werk uitgevoerd door mensen met een arbeidshandicap zodat het bedrijf een bijdrage levert aan integratie en maatschappelijk welzijn.

Bij Lumeco is winst behalen niet het enige doel. Zij nemen ook hun maatschappelijke verantwoordelijkheid door zich in te zetten voor hun mensen, voor andere betrokkenen bij het bedrijf en voor de samenleving om hen heen. Bij de installatie van hun duurzame verlichting zetten zij collega’s van sociale werkvoorzieningen in. Zij creëren daarmee social return én social return on investment.” Bron: MKB Innovatie top 100 

LED TL PRO 

De opname van Lumeco in de MKB innovatie top 100 is voor ons een groot compliment. Wilt u meer informatie over het verduurzamen van uw TL verlichting? Lees dan meer informatie over het ombouwen van verlichting naar LED TL PRO of bekijk de productpagina.