Avelingen Groep zorgt voor energiezuinige verlichting gemeentehuis

15 november 2013

Energiezuinige verlichting gemeentehuis van de gemeente Hardinxveld-Giessendam gerealiseert door Lumeco in samenwerking met Avelingen Groep.

Energiezuinige verlichting gemeentehuis

Gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom is ervoor gekozen om de energiezuinige verlichting gemeentehuis aan te laten pakken door Lumeco. Omdat Lumeco maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk vindt, heeft Lumeco de gemeente voorgesteld dit samen met de Avelingen groep uit te voeren. De klus in Hardinxveld-Giessen was de basis voor een eventueel nauwere samenwerking. Onder begeleiding van het Lumeco personeel hebben medewerkers van de Avelingen groep een gedeelte van de vervangingswerkzaamheden voor hun rekening genomen.

Goede aansluiting tussen mens en werk

De samenwerking met Lumeco draagt bij aan een goede aansluiting tussen mensen en werk. Het aanpassen van de verouderde armaturen sluit aan bij de vaardigheden en de capaciteiten van de medewerkers van de sociale werkvoorziening. Daarnaast worden er besparingen van rond de 50% gerealiseerd op het energieverbruik van de verlichting. Alle reden dus om te bezien of deze werkzaamheden ook op andere locaties samen uitgevoerd kunnen worden.

Meer lezen over het besparen op uw kantoorverlichting? Bekijk dan deze pagina of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.