Dag van de sportaccommodaties 2015

12 maart 2015

De dag van de sportaccommodaties 2015 vindt plaats in de Expo Houten. De laatste ontwikkelingen, trends, producten en diensten in de sportbranche zijn hier te vinden. Als enige bieden wij LED TL verlichting met social return en daarom is ook Lumeco vertegenwoordigd met een stand.

Van TL naar LED TL

Decennia lang zijn sportaccommodaties verlicht door fluorescentielampen (lees: TL). Het is de meest toegepaste sportverlichting tot op heden. Een nadeel van deze verlichting is de levensduur. De verlichting in sporthallen hangt vaak op ontoegankelijke plaatsen zoals hoge plafonds, koofverlichting, boven tribunes etc. waardoor onderhoud tijdrovend is. Verlichting is ook van grote invloed op
de exploitatiekosten, sportprestaties en -plezier.
LEDsportverlichting resulteert in de beste condities voor eigenaren, sporters en toeschouwers.

Optimale lichtopbrengst en -condities, lange levensduur en lage onderhoudskosten. LED is al geruime tijd op de markt maar nog weinig toepast in sportaccommodaties. Daarbij was kwaliteit de bepalende factor. De markt wordt overspoeld door goedkope LED producten. Het kwaliteitsverschil is enorm en het kiezen van het juiste type en oplossing is een voorwaarde om te voldoen aan alle verwachtingen.

LED sporthalverlichting

Het aanschaffen van nieuwe LED sporthalverlichting armaturen is kostbaar. Wij hebben na uitvoerig onderzoek en testen LED TL PRO ontwikkeld. Alle nadelen van de eerste typen LED buizen zijn verholpen. Zo  is bijvoorbeeld deLED TL Social return uniek in nederland dag van de sportaccommodaties gemiddelde levensduur van onze LED lampen 50.000 uur, kunnen kleurweergaven bereikt worden die vrijwel gelijk zijn aan de vertrouwde RA-waardes (Tot RA98) en is een breed spectrum aan kleurweergaven mogelijk (2.100-10.000 Kelvin).

Wij kunnen uw huidige TL armaturen aanpassen naar de duurzaamste techniek: LED TL PRO. Zelfde kwaliteit als nieuwe sportverlichting maar beter voor het milieu en uw portemonnee. Alle informatie over dit product staat in deze brochure. Meer informatie over LED in het algemeen kunt u hier vinden.

Nieuw of renoveren?

Wanneer uw huidige armaturen in goede staat zijn hoeft u geen nieuwe aan te schaffen. Door de armaturen te renoveren naar LED TL PRO wordt de afvalstroom geminimaliseerd en kosten bespaard. Daarnaast kunnen wij een lokale sociale werkvoorziening inzetten zodat het project op een maatschappelijk betrokken wijze wordt uitgevoerd.

Voor een derde van de nieuwprijs verduurzamen wij uw sportaccommodatie naar LED sportverlichting. Dezelfde  lichtopbrengst, kwaliteit en overige eigenschappen van  nieuw plaatsing, maar beter voor het milieu en uw portemonnee.  Geïnteresseerd in LED sportverlichting van Lumeco? Neem contact op via onderstaande buttons.

Contact opnemen Verlichtingsscan aanvragen