Boerman Transport renoveert naar Osram Led TL in samenwerking met Avelingen Groep

08 januari 2015

OSRAM LED TL voor Boerman Transport

De verlichting bij Boerman Transport in Hardinxveld-Giessendam heeft 40 jaar dienst gedaan. De oude TL armaturen zijn inmiddels gerenoveerd naar LED TL met lichtbronnen van Osram. Daarmee wordt 60% energie bespaard en de lichtopbrengst aanzienlijk verbeterd. Boerman Transport heeft door de keuze voor LED TL twee stappen vooruit gezet naar de nieuwste verlichtingstechniek en is klaar voor de toekomst. “We hebben veel meer licht overal en zijn blij verrast met de uitvoering van het werk dat Lumeco op een zeer prettige manier heeft gedaan”, aldus Mees de Kock, hoofd technische dienst bij Boerman Transport. 

Boerman transport

Boerman Transport staat voor efficiënt en betrouwbaar vervoer van de meest uiteenlopende ladingen en geeft bovendien invulling aan het gehele, bijbehorende logistieke proces. In heel Europa bieden zij voor elke transportvraag een oplossing op maat. Boerman transportDe Boerman Groep streeft er al meer dan 75 jaar naar om een bedrijf te zijn waar het plezierig werken is en plezierig om mee samen te werken. Duurzaam ondernemen is een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering waarbij er gestreefd wordt naar een balans tussen mens en milieu.

Osram LED TL

LED TL verlichting is het nieuwste product in de verlichtingsbranche. Het product biedt een breed scala aan voordelen in vergelijking met een traditionele TL buis. De drie grootste voordelen van Osram LED TL zijn dat ten eerste LED TL een levensduur van minimaal 50.000 uur heeft, een traditionele TL buis brandt slechts 8000 uur. Ten tweede verbruikt LED TL 60% minder energie dat niet alleen een financieel maar ook ecologisch effect heeft. Tot slot knippert een traditionele TL veertig keer per seconde waarbij een LED TL een knipperfrequentie van 0 kent. Dit zorgt voor rustiger licht.

Lumeco en de Avelingen Groep

Lumeco heeft de bestaande verlichting gerenoveerd naar LED TL samen met medewerkers van de Avelingen Groep te Gorinchem. Deze medewerkers hebben allemaal een afstand tot de arbeidsmarkt. Boerman Transport heeft hen de mogelijkheid gegeven om werkervaring op te doen in een reguliere werkomgeving. De Avelingen Groep en Lumeco hebben in het verleden al meerdere projecten gezamenlijk uitgevoerd zoals het gemeentehuisLogo Avelingengroep van Hardinxveld-Giessendam. Lumeco tracht zoveel mogelijk lokale sociale werkvoorzieningen in te zetten bij het verduurzamen van verlichting in de utiliteit.

 

Avelingengroep Boerman Transport

Martin van de Avelingen Groep plaatst een Led TL