Sociale werkplaats Fivelingo en Lumeco maken bestaande verlichting energiezuinig

10 april 2013

Fivelingo en Lumeco zijn eind 2012 de samenwerking aangegaan om bestaande TL-verlichting in Noord-Nederland energiezuinig te maken.

Lumeco, specialist op het gebied van energiezuinige verlichting, stuurt zoveel mogelijk aan op het aanpassen van de bestaande verlichting. Deze werkzaamheden worden samen met meerdere sociale werkplaatsen door Nederland heen uitgevoerd. Fivelingo biedt al ruim 50 jaar passend werk aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en/of een arbeidshandicap. Het aanpassen van armaturen sluit aan bij de vaardigheden en de capaciteiten van de medewerkers. Fivelingo biedt werk aan ruim 600 mensen en is hiermee één van de grootste werkgevers in de regio.

De medewerkers van Fivelingo krijgen begeleiding en Lumeco zorgt voor de kwaliteitscontrole. Na deze controle geeft de leverancier Osram / Philips 5 jaar garantie op de verlichting. De medewerkers van Fivelingo passen de TL-verlichting bij de klant op locatie aan. In Nederland hangt nog zo’n 80% conventionele verlichting. Er is dus nog genoeg werk te doen.

Ook besparen op de verlichting? Benader uw contactpersoon bij Fivelingo of Lumeco en laat u vrijblijvend voorrekenen wat de mogelijkheden zijn tot besparen.

Verlichtingsscan Neem contact op