Klimaatneutrale verlichting

In 2015 zijn wij partner van Trees for All geworden. Hierdoor kunnen wij verlichtingsinstallaties klimaatneutraal (CO2 neutraal) maken. De komende drie jaar planten wij minimaal 5.000 bomen en bieden onze klanten de mogelijkheid ook deel te nemen zodat dit er nog veel meer worden. Doet u ook mee?

Compensatie CO2 uitstoot

Wij maken verlichtingsinstallaties energiezuinig. Een energiebesparing staat gelijk aan een CO2 reductie. Er hoeft immers minder energie opgewekt te worden. Gemiddeld, realiseren wij een energiebesparing van 65%. Dat betekent, in vergelijking met de oude situatie, een resterende CO2 uitstoot van 35%. In 2014 zijn we op zoek gegaan naar de mogelijkheden om de resterende CO2 uitstoot te compenseren en kwamen in contact met Trees for All, de enige organisatie in Nederland die het CBF keur mag voeren voor CO2 compensatie.

Over Trees for All

Trees for All is de enige stichting en erkend goed doel in Nederland mét CBF keur waar CO2 compensatie mogelijk is in duurzame projecten, in binnen- en buitenland. Deze projecten hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Trees for All draagt bij aan een duurzame wereld en investeert daarmee in de toekomst door bomen te planten en bossen te beschermen.  Zowel voor de particuliere als zakelijke markt kan Trees for All CO2 uitstoot compenseren. Al 15 jaar worden bomen en bossen wereldwijd geplant om de wereld een stukje groener te maken.

Klimaatneutrale verlichting

Door uw verlichting aan te passen naar een duurzaam alternatief kunt u een energiebesparing en CO2 reductie van gemiddeld 65% realiseren. In de offerte wordt de optie voor klimaatneutrale verlichting aangeboden. Voor een klein bedrag per lichtbron kunt u klimaat neutrale (CO2 neutraal) verlichting aanschaffen, voor de komende 20 jaar. Het totaalbedrag gaat volledig naar Trees for All. Zij planten bomen aan en zullen deze minimaal 20 jaar verzorgen en beschermen.

Bekijk een korte video over Trees for All

Geïnteresseerd in klimaatneutrale verlichting of wilt u meer informatie? Neem contact op en vraag naar uw mogelijkheden.

Wie zijn wij?