Highbay armaturen

Highbay armaturen worden voornamelijk toegepast in hoge ruimtes zoals magazijnen, productieruimtes en industriële toepassingen. Er zijn verschillende soorten Highbays, zoals pendelarmaturen en opbouwarmaturen. De behuizing van de armaturen is stevig en robuust. Kenmerkend voor een Highbay armatuur is de grote hoeveelheid licht die wordt gegenereerd. De armaturen zijn daarom ideaal voor het verlichten van hoge ruimten. Een Highbay armatuur is de ideale vervanger voor o.a. een gasontladingslamp. Vanaf 2020 passen wij alleen nog Highbay armaturen toe in wedstrijdbaden.

Ik wil vrijblijvend advies Bekijk alle producten

LED Verlichting

Kies voor LED armaturen. LED verlichting is in alle opzichten beter dan TL verlichting:

  • Het energieverbruik van LED ligt 50-80% lager
  • Een lage CO2 uitstoot
  • De levensduur ligt tussen de 30.000 – 100.000 uur
  • Geen flikkeringen, opwarmtijd en UV-straling
  • LED lampen zijn voor 99% recyclebaar

Kijk voor een toelichting van de voordelen van LED hier.

Maak uw Highbay armaturen slim met een lichtmanagementsysteem. Dit zorgt voor een maximale energiebesparing en verhoogt de comfort en het gebruiksgemak. Het comfort wordt bijvoorbeeld verhoogd door het dimmen van de verlichting in uw ruimte bij veel daglichttoetreding. Het gebruiksgemak wordt bijvoorbeeld verhoogt door de automatische aansturing van de verlichting door sensoren.

Referentie

De gemeente Utrecht heeft de verlichting in het wedstrijdbad van zwembad Krommerijn vervangen voor Highbay HZ armaturen. Bekijk de referentie.

Uitgelichte armatuur

LED Highbay HZ

LED Highbay HZ

De LED Highbay HZ speciaal gemaakt voor wedstrijdbaden. Het armatuur is bestand tegen chloordampen, uv en warmte. Daarnaast voldoen alle onderdelen aan de regelgeving.

Er zijn vier verschillende wattages verkrijgbaar; 100W, 150W, 200W en 240W. U kunt ook kiezen uit de lichtkleuren 3000K, 4000K, 5000K en 5700K. Optioneel is de keuze uit DALI, 1-10V dimbaar en aanwezigheidsdetectie.

Bekijk de Highbay HZ

Aanbod

Bent u op zoek naar nieuwe LED Highbay armaturen? Wij begeleiden u graag verder met uw zoektocht naar de beste lichtoplossing.

Heeft u vragen over Highbay armaturen, ons aanbod of iets anders? Neem dan gerust contact op.

Ik wil vrijblijvend advies