Highbay armaturen

Highbay armaturen worden voornamelijk toegepast in hoge ruimtes zoals magazijnen, productieruimtes en industriële toepassingen. Er zijn verschillende soorten Highbays, zoals pendelarmaturen en opbouwarmaturen. In onderstaand afbeeldingen vindt u enkele voorbeelden. De behuizing van de armaturen is stevig en robuust. Kenmerkend voor een Highbay armatuur is de grote hoeveelheid licht die wordt gegenereerd. De armaturen zijn daarom ideaal voor het verlichten van hoge ruimten. Een Highbay armatuur is de ideale vervanger voor o.a. een gasontladingslamp.

LED Verlichting

Kies voor LED armaturen. LED verlichting is in alle opzichten beter dan TL verlichting:

  • Het energieverbruik van LED ligt 50-80% lager
  • Een lage CO2 uitstoot
  • De levensduur ligt tussen de 30.000 – 100.000 uur
  • Geen flikkeringen, opwarmtijd en UV-straling
  • LED lampen zijn voor 99% recyclebaar

Kijk voor een toelichting van de voordelen van LED hier.

Maak uw Highbay armaturen slim met een lichtmanagementsysteem. Dit zorgt voor een maximale energiebesparing en verhoogt de comfort en het gebruiksgemak. Het comfort wordt bijvoorbeeld verhoogd door het dimmen van de verlichting in uw ruimte bij veel daglichttoetreding. Het gebruiksgemak wordt bijvoorbeeld verhoogt door de automatische aansturing van de verlichting door sensoren.

Referentie

Plantion heeft in 2018 gekozen voor onze LED Highbay LA armaturen. Deze armaturen verlichten de grote verlaadhal optimaal. Bekijk onze referentie hier.

Uitgelichte armaturen

LED Highbay

LED Highbay LK 

De LED Highbay LK is ideaal voor hoge ruimten door de hoge Lumenoutput. Het armatuur heeft een IP40 beschermingsklasse, wat wil zeggen dat dit armatuur bestand is tegen voorwerpen van buitenaf en goed beschermd is tegen stof. Daarnaast is het armatuur waterbestendig tegen (100L/min).

De ring is in 3 verschillende kleuren te krijgen, namelijk geel, zwart en rood. Optioneel kan gekozen worden voor 1-10V dimmen, verschillende lensoptieken, aanwezigheidsdetectie en andere opties. U heeft de keuze uit verschillende wattages en Lumenoutput. De wattages variëren tussen 100W, 150W en 200W. U kunt ook kiezen uit de lichtkleuren 3000K, 4000K en 5000K.

LED Highbay LA Highbay LA

De LED Highbay LA armatuur heeft een stevige aluminium behuizing met een IP64 beschermingsklasse. U kunt kiezen tussen 6 verschillende wattages: 80W, 100W, 150W, 200W, 240W en 300W. De Lumenoutput varieert tussen de 10.800 en 39.000 Lumen. Dit armatuur heeft een innovatief koelelement waardoor de armatuur niet oververhit raakt.

Optioneel kunt u kiezen voor uitbreiding met het DALI-protocol, transparante kap, aanwezigheidsdetectie en nog vele andere mogelijkheden. U heeft ook de keuze tussen een kleurweergave van 2700K, 3000K, 4000K en 6500K. Dit armatuur is voorzien van PHILIPS LED’s.

Aanbod

Bent u op zoek naar nieuwe LED Highbay armaturen? Bekijk dan ons ruime aanbod Highbays. Ook voor het renoveren / ombouwen van uw oude armaturen kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u graag verder met uw zoektocht naar de beste lichtoplossing.

Heeft u vragen over Highbay armaturen,ons aanbod of iets anders? Neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.

Alle Highbays