Financiering verlichting / Lease

Ga groen zonder investering! Gebruik de lease / Financiering verlichting!

Twee modellen

Lumeco hanteert twee modellen, namelijk de directe koop of de financiering verlichting. Bij leasen draagt Lumeco de investeringen in de energiebesparing voor uw accommodatie en draagt hierbij de financiële risico’s. De investering wordt u uit handen genomen terwijl u wel direct bespaart.

  • gemiddelde besparing van 50%
  • fee wordt betaald door de besparing op uw energiekosten
  • standaard 5 jaar garantie
  • gratis lampen, dus geen investering
  • 5 jaar voorzien van werkende verlichting
  • start vandaag en bespaar direct!

 

Klik hier voor een praktijkvoorbeeld. De gemeente Rotterdam heeft de ESCo constructie al toegepast. Klik hier voor het artikel.

Financiering verlichting

U wilt graag energiezuinige verlichting, u wilt duurzaam ondernemen, u wilt kosten besparen, maar u wilt niet investeren. Dit hoorden en horen wij nog steeds vaak. Een probleem dat wij niet uit de weg gingen, en waarvoor wij een oplossing bedachten. Een oplossing waardoor ook mensen zonder geld gewoon kunnen gaan voor duurzame en energiebesparende verlichting. Met deze methode gaat u vanaf maand 1 besparen. Het geld wat u bespaart per maand is hoger dan de financiering die u aflost per maand, waardoor u vanaf maand 1 kosten bespaard, een methode die onwaarschijnlijk lijkt, maar bij Lumeco B.V. echt gerealiseerd kan worden. Wilt u ook MVO ondernemen, en gaan voor duurzame verlichting zonder te investeren? Wij horen het graag van u en pakken het totaalpakket op van A-Z.

 

Wilt u weten hoeveel geld, energie en CO2 u kunt besparen zonder investering? Neem contact op met Lumeco en we voorzien u van vrijblijvend advies.

]Neem contact op[/button] Bereken uw voordeel