Energiezuinige TL verlichting

De energieprijzen stijgen, De politiek roept op tot CO² reductie, het is dagelijks medianieuws. Veel bedrijven en instellingen hebben nog gedateerde verlichting hangen waarop 40%-60% bespaard kan worden. Energiezuinige TL verlichting is de oplossing.

Maar hoe kunnen we besparen op de verlichtingskosten?

De ontwikkelingen in de verlichtingsindustrie staan niet stil. De hoogfrequente energiezuinige Tl verlichting is de meest energiezuinige TL buis verlichting die er beschikbaar is. Doordat er een andere gas is toegepast in de buis kan er een hogere lumen/watt verhouding worden behaald. Door gebruik te maken van een buis met een hogere lumen / watt verhouding en een hoogglans spiegeloptiek kan er met minder vermogen toch minimaal dezelfde lichtopbrengst behaald worden.

De nieuwe energiezuinige TL verlichting is voorzien van een elektronisch voorschakelapparaat. Direct nadat u de lichtknop hebt omgeschakeld heeft u licht. De flikkering bij de start is niet meer aanwezig. Ook is het daardoor mogelijk om de buis aan te sluiten op een bewegingsmelder. De energiezuinige TL verlichting gaat bovendien drie keer langer mee dan de oude TL-buis en daarnaast worden er 80% minder schadelijke stoffen gebruikt bij het vervaardigingsproces. Dus milieuvriendelijker.

Energie besparen met energiezuinige verlichting

Lumeco past energie besparen op verlichting toe in diverse bedrijven, sporthallen, zwembaden, parkeergarages etc. Omdat Lumeco B.V. in de achterliggende jaren al verschillende projecten heeft gerealiseerd, is Lumeco B.V. gespecialiseerd in een goed advies en de beste oplossing. Wilt u weten wat u kunt besparen op de verlichtingskosten? Ga naar de rekenmodule en u ziet binnen enkele seconden de inschatting hoeveel u kunt besparen op uw verlichting.

 

Voordelen T5 verlichting:

  • Energiezuinige TL verlichting is een bewezen techniek welke al jaren toegepast wordt
  • energiezuinig ten opzichte van T8 (wat nu aanwezig is), CO² besparing
  • korte terugverdientijd
  • hoog rendement, lumen / watt verhouding
  • lichttoename
  • aangenaam licht (geen flikkeringen)
  • lagere onderhoudskosten ten opzichte van T8
  • TL-buizen worden voor 98% gerecycled

Neem contact op Bereken uw voordeel