Energiebesparende verlichting

Energiebesparende verlichting is een goede manier om geld te besparen. Daarnaast helpt het bij te dragen aan een beter milieu en samenleving. Stap over op energiebesparende verlichting en bespaar 40%-80% op uw verlichtingskosten. Wanneer u dit laat doen door Lumeco doet u dit ook nog eens MVO verantwoord.

Niet energiebesparende verlichting

De meeste TL-verlichting werkt nog met een verouderd type voorschakelapparaat en een starter. De voorschakelapparaten genereren enorm veel warmte wat niet omgezet wordt in licht. Dit betekent niet alleen warmteontwikkeling op ongewenste plaatsen maar ook een ongewenste kostenpost. Bij het opstarten flikkert de oude lichtbron en geeft op basis van de gebruikte 50 Hertz techniek vaak onrustig licht. Het verval van de lichtopbrengst loopt na 1 jaar op tot 20%.

Energiebesparende verlichting Lumeco

Momenteel is Led verlichting de meest energiebesparende vorm van verlichting. Er wordt soms tot 90% bespaard wanneer we de meest zuinige led lampen vergelijken met een gloeilamp met een gelijke lichtopbrengst.

Naast dat led verlichting minder energie verbruikt gaan led lampen ook langer mee; een led lamp kan wel tot 50.000 brand-uren meegaan! Zodoende kan een led lamp wel vijftig keer langer meegaan dan een ouderwetse gloeilamp. Voldoende reden om de overstap te maken van gloei- of spaarlampen naar duurzame led verlichting.

Neem contact op Ik wil ook besparen

Toepassingen energiebesparende verlichting

Lumeco past duurzame verlichting toe in veel verschillende accommodaties. Dankzij onze ervaring kunnen we de geschikte oplossing adviseren welke afgestemd is op uw wensen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen op uw verlichting? Ga naar de rekenmodule en u ziet binnen enkele seconden de inschatting hoeveel u kunt besparen op uw verlichting. Vraag daarna de verlichtingsscan aan zodat een expert u vrijblijvend kunt adviseren over hoeveel geld u kunt besparen. Op de website leest u meer over hoeveel u bespaart met de verlichting van Lumeco.

Mocht u een andere vraag hebben dan kunt u een e-mail sturen naar info@lumeco.nl en u vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Neem contact op