Besparen op verlichting

U kunt energie en dus geld besparen op uw verlichting wanneer uw verlichting voldoet aan één van de volgende eigenschappen:Energiezuinige verlichting

  • uw verlichting wordt aangedreven door starters
  • u heeft nog standaard T8 verlichting (26mm buizen) hangen
  • het vermogen van de TL-buizen is 18,36 of 58 watt
  • u maakt gebruik van witte- of matte reflectoren

Bekijk de voorbeeld rekenmodule voor een indicatie van wat u op jaarbasis kunt besparen op verlichting. Met 100 TL-buizen bespaart u al gauw €9.000,- op jaarbasis. Graag komt Lumeco bij u langs voor een inventarisatie wat betreft uw verlichting. Aan de hand hiervan kan Lumeco een advies uit brengen en desgewenst een lichtplan opstellen.

Rekenmodule

EIA

Op de energiezuinige verlichtingsproducten van Lumeco is subsidie van toepassing. Het betreft hier de Energie Investerings Aftrek (EIA), wat neer komt op 10% netto aftrek.

De gratis scan aanvragen waarmee uw besparingen op verlichting duidelijk wordt? Vraag ons geheel vrijblijvend om een verlichtingsscan zodat ook u kunt zien hoeveel u kunt besparen op verlichting.

Met deze verlichtingsscan inventariseert Lumeco welke verlichting er op dit moment aanwezig is en op welke manier er bespaard kan worden op de verlichting. In het advies zijn de investering, lichtopbrengst en terugverdientijd verwerkt. Wanneer het advies de klant aanspreekt kan Lumeco kosteloos een proefopstelling plaatsen zodat de klant eerst de verlichting zelf ervaart.

Rekenmodule toepassen t5 verlichtingRekenmodule voor duurzame verlichting, besparen op verlichting

Verlichtingsscan aanvragen