Het 10-stappenplan

Uw verlichting, onze zorgen. Dit betekent dat wij meer doen dan slechts duurzame verlichting installeren. Onderstaand treft u een overzicht van het gehele verlichtingstraject dat wij aanbieden wanneer u meer dan 50 verlichtingsarmaturen heeft.

Stap 1 - Quickscan
Iedere verlichtingssituatie is uniek. Aan de hand van informatie over aantallen, type verlichting etc. maken we een eerste uitwerking voor u.

Stap 2 - Advies
 We komen graag langs om de uitwerking te bespreken en advies te geven over de mogelijke verlichtingsoplossingen met de voor- en nadelen.

Stap 3 - Productkeuze
U maakt een keuze uit de verschillende verlichtingsoplossingen.Led vergelijking 2016 Ter indicatie;

Stap 4 - Inzicht besparing & Terugverdientijd
U ontvangt een overzicht over uw mogelijke besparing, investering en terugverdientijd. U kunt ook direct inzicht krijgen in uw besparing, investering en terugverdientijd: bereken uw voordeel

Stap 5 - Proefplaatsing
U kunt gebruik maken van een vrijblijvende proefplaatsing zodat u de kwaliteit, het verbruik en de lichtopbrengst eerst zelf kunt ervaren.

Stap 6 - Definitief plan / Offerte
U ontvangt een definitief verlichtingsplan en offerte.

Stap 7 - Installatie
Na uw akkoord voeren wij de installatie uit. Dit gebeurt altijd in overeenstemming zodat er geen overlast wordt veroorzaakt in uw accommodatie.

Stap 8 - Lease / Voorfinanciering
Mocht u gebruik maken van de leaseconstructie dan wordt deze van kracht als de werkzaamheden zijn afgerond. Vanaf dit moment bespaart u energie en daarmee kosten op uw verlichting.

Stap 9 - Subsidieafhandeling
Wij zorgen dat de EIA wordt aangevraagd en goedgekeurd. De KIA kunnen wij niet aanvragen en dient u zelf te verwerken.

Stap 10- Garantie / Gegarandeerd licht
Als alles naar wens is uitgevoerd, start de garantietermijn. Indien wenselijk kunnen we u als aanvulling een X aantal jaar gegarandeerd licht aanbieden.

Samen met onze collega’s van de sociale werkvoorzieningen staan wij voor u klaar. Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw verlichting?

Hoeveel kan ik besparen?